VIDEO Loredana Groza, despre perioada comunistă şi mutarea în Italia din anii ‘90

VIDEO Loredana
Groza, despre perioada comunistă şi mutarea în Italia din anii ‘90

Loredana Groza, despre perioada comunistă şi mutarea în Italia din anii ‘90

Nu ştie dacă i-ar fi plăcut ca Elena, fiica sa, să se nască în altă ţară, dar priveşte cu durere la tinerii care aleg să părăsească România. Loredana Groza vorbeşte la #PastiladeMotivaţie despre perioada comunistă, de ce a ales să se întoarcă în ţară, deşi în anii 90 îşi făcuse o frumoasă carieră în Italia, şi cum reuşeşte să se reinventeze în atâtea feluri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Între repetiţiile pentru musicalul WeWillRockYou şi o şedinţă foto, Loredana Groza şi-a făcut timp să stăm la poveşti. Ne-am aşezat pe scaune şi discuţia a început să curgă instant, parcă neaşteptat de repede şi pentru mine. Mă uitam la ea şi îmi treceau prin faţă imagini cu revelioanele din trecut, concerte la care am privit-o admirativ din sală şi emisiunile în care a reuşit să se reinventeze de fiecatre dată. Am vorbit despre perioada comunistă, de ce a ales să se întoarcă în ţară, deşi în anii 90 îşi făcuse o frumoasă carieră în Italia şi cum reuşeşte să placă fiecărei noi generaţii.

„Văd cozi enorme la ambasade, sunt numai tineri, este un exod dureros. Mi-aş dori să putem să reuşim să-i ţinem aici, ţărişoara asta chiar merită o şansă. Nu este întâmplător locul în care ne naştem, în anii '90 mi-am făcut o carieră extrem de frumoasă în Italia dar mi-am dat seama că nu o să mă simt niciodată împlinită“, a spus Loredana.

.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: