Un nou festival de muzică la malul mării aduce în România peste 50 de artişti de pe toate continentele VIDEO

Un nou festival de muzică la malul mării aduce în România peste 50 de artişti de pe toate continentele VIDEO

Daniele Gaudi este un artist stabilit la Londra, care îmbină în muzica sa genuri diferite precum dub, reggae şi electronică

În mai puţin de 3 luni, plaja de la Tuzla va fi locul în care se vor aduna zeci de mii de oameni, veniţi din întreaga lume să trăiască o experienţă unică la malul Mării Negre, la Dakini Festival 2017.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai bine de 50 de artişti din 17 ţări ale lumii vor urca pe scena Akasha, scena cu muzică chillout. Nume internaţionale ca Desert Dwellers (SUA), Solar Fields (Suedia) şi Gaudi (UK) vor mixa fără oprire timp de 4 zile şi 4 nopţi. 
 
În perioada 29 iunie-2 iulie 2017, iubitorii de excursii în aer liber, workshopuri de dezvoltare personală şi tehnici diverse de meditaţie şi yoga, artişti care îşi manifestă liber inspiraţia şi talentul şi cei care iubesc muzica psy-trance, chillout şi micro, vor avea parte de un eveniment unic, care va urca în topul festivalurilor din România şi chiar în Europa de Est.
 
Până pe 13 aprilie 2017, biletele pentru Dakini Festival costă 295 lei şi se găsesc pe eventim.ro, hadra.net şi beatbase.com.
 

Duo-ul Desert Dwellers, format din Amani Friend şi Treavor Moontribe, şi-a început activitate muzicală în deşerturile din New Mexico şi California 

 

Solar Fields este numele de scenă al artistului suedez de muzică electronică Magnus Birgersson
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: