Proconsul, concert aniversar de 20 de ani

Proconsul, concert aniversar de 20 de ani

PROCONSUL a fost, este şi va rămâne o formaţie surprinzătoare. Muzicieni de excepţie, perfect „alipiţi sufleteşte”, „poliţişti de investigaţii” ai secretelor feminine, se cupidonează de 20 de ani să cânte despre dragoste aşa cum simt ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ne-au spus tuturor că trăim într-o lume mult prea grăbită ce uită că teii înfloresc o singură dată pe an, aşa cum uită prima zăpadă şi ultima dragoste, nu invers! Poate fi obositor să iubeşti cu sau fără noroc? La această întrebare încearcă un răspuns, ei, PROCONSUL: marţi, 14 mai 2019 ora 19:30 la Circul Metropolitan Bucureşti. 

Va fi un concert pentru cel puţin două generaţii de îndrăgostiţi fără frontiere; puţini artişti de pe-aici au avut şi au o viaţă atât de inspirată şi trăită atât de intens. Îndrăgostiţi de... dragoste, de balade, de... 20 de ani pentru tine, pentru cei bolnavi de viaţă şi speranţă un concert unic: PROCONSUL.

 

Biletele sunt disponibile online aici:

Entertix: https://www.entertix.ro/bilete/2048/proconsul-14-mai-2019-circul-metropolitan-bucuresti-bucuresti.html Myticket: https://www.myticket.ro/bilete/2048/proconsul-14-mai-2019-circul-metropolitan-bucuresti-bucuresti.htmldar şi offline, în Librăriile Cărtureşti şi în reţeaua de hipermarketuri Carrefour (Infopoint)”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: