Muzicianul Carlos Santana şi-a anulat mai multe concerte în urma unei operaţii la inimă

Muzicianul Carlos Santana şi-a anulat mai multe concerte în urma unei operaţii la inimă

Foto: Twitter

Muzicianul Carlos Santana a anunţat că e nevoit să anuleze mai multe concerte programate în Las Vegas în urma unei intervenţii chirurgicale la inimă, scrie Variety.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia a fost luată pentru a se recupera după operaţia neprogramată. El nu a oferit mai multe detalii legat de natura intervenţiei. 

 
Santana a publicat miercuri seară o înregistrate video pe contul său de Twitter în care povesteşte: „Sâmbăta trecută, a avut loc un incident şi soţia mea a fost nevoită să mă ducă la spital, pentru că mi se întâmpla ceva în piept. Când am ajuns acolo, am aflat că trebuie să ne îngrijim de asta”. 
 
Carlos Santana a precizat că plănuieşte ca din ianuarie 2022 să revină la programul stabilit. 
 

„O să iau o mică pauză pentru a mă asigura că mă realimentez şi odihnesc şi că îmi recuperez sănătatea, ca atunci când voi cânta pentru voi să o fac aşa cum sunt obişnuit şi să dau 150%”, a mai spus el. 

 

 
Muzicianul în vârstă de 74 de ani avea programate mai multe concerte în Mandalay Bay Resort şi Casino până la finalul anului. 
 
„Carlos este foarte bine şi nerăbdător să revină pe scenă curând”, a transmis Michael Vrionis, preşedinte al Universal Tone Management. „Regretă profund că aceast «limitator de viteză» a necesitat anularea concertelor viitoare”. 

Trupa Santana a lansat în luna octombrie al 26-lea album, „Blessings and Miracles”, produs de chitarist. Pe album este inclusă o colaborare cu Rob Thomas, reprezentând reunirea celor doi după 20 de ani de la lansarea piesei de succes „Smooth”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările