Loredana va schimba cel puţin zece ţinute pentru spectacolul „Reveria“: „Va fi un show unic şi irepetabil“

Loredana va schimba cel puţin zece ţinute pentru spectacolul „Reveria“: „Va fi un show unic şi irepetabil“

Loredana vrea să realizeze un show foarte bun prin care să le ofere spectatorilor „o revenie comună“

Loredana Groza, diva de la „Vocea României“, prezintă cel mai nou show al său, „Reveria“, la Sala Palatului, pe 25 octombrie. Pentru acest show, artista şi-a comandat mai multe piese vestimentare din Asia, Londra şi New York. Loredana promite o „reverie“ comună şi un spectacol unic.

Concertul „Reveria“ se va desfăşura pe 25 octombrie cu casa închisă, biletele fiind rapid epuizate de doritori, şi vine după ce anul trecut Loredana a susţinut seria de spectacole „Magic“, atât în Bucureşti, cât şi în ţară. „Viaţa este până la urmă o iluzie, tot ceea ce contează este momentul şi asta vreau să surprind în acest spectacol, puterea momentului şi bucuria de a împărtăşi pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta“, a spus artista despre eveniment.

Pentru reuşita spectacolului, Loredana repetă zilnic cu trupa Agurida, dar şi cu invitaţii speciali pe care îi va avea, din care fac parte colegi sau elevi de la „Vocea României“. Şi în acest an, artista va surprinde prin apariţia sa scenică pe care pune mare preţ. Din acest motiv, Loredana a decis să îşi comande o parte dintre cele cel puţin zece ţinute pe care le va purta în timpul concertului din Asia, New York, Italia sau Londra. Pentru restul pieselor vestimentare, Loredana încă lucrează cu designerii, şase dintre rochii fiind în execuţie, în timp ce restul încă se desenează. Loredana s-a implicat personal şi a urmărit îndeaproape procesul de creaţie, de la schiţe, la selecţia materialelor şi producţie.

FOTO Pro TV

Fiind conştientă că trebuie din nou să îşi depăşească limitele, Loredana vrea să realizeze un show foarte bun prin care să le ofere spectatorilor „o revenie comună“: „Eu trebuie să fiu vârful de lance şi trebuie să reprezint toată ideea şi «Reveria» celor care vor fi prezenţi. Va fi un show unic şi irepetabil pentru că ideea şi tot ce le spun întotdeauna fanilor mei este că orice show de al meu îmi doresc să aibă o cu totul altă abordare, să nu fie ca un patern care se repetă mecanic. Îmi doresc să fie martorii şi, de ce nu, să participe la o reverie. Să fie o reverie comună“, a declarat Loredana pentru „Adevărul“.

FOTO Pro TV

Deşi cântăreaţa a fost ocupată cu filmările pentru show-ul „Vocea României“, aceasta şi-a găsit timp să lanseze piesa „Risipitor“, cu ajutorul căreia promovează ultimul spectacol. „Este o piesă pe care am scris-o eu, este un cântec de dragoste, normal, şi tema este «iubitul risipitor, care cheltuie amor şi-mi lasă doar dor». Cred că mulţi oameni se regăsesc în aceste cuvinte. Mi-am dorit să fie o incursiune în lumea mea, în sufletul meu, în emoţiile mele, cei care ascultă muzica mea să fie mai aproape, să ajungă şi mai aproape de mine “, a completat ea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: