Extravaganţă la Eurovision 2014: cascadă pe scena în formă de diamant

Extravaganţă la Eurovision
2014: cascadă pe scena în formă de diamant

Scena în formă de diamant şi camera verde în care vor sta concurenţii FOTO eurovision.tv

Ediţia din acest an a concursului Eurovision va fi una plină de grandoare, desfăşurată pe o scenă în formă de diamant. Primele repetiţii au avut loc astăzi, la Copenhaga.

Delegaţiile ţărilor participante în prima semifinală au ajuns încă din weekendul trecut la Copenhaga şi au început probele de sunet şi repetiţiile în această dimineaţă.

Concursul se va desfăşura la B&W-Hallerne, un fost complex industrial aflat pe insula Refshaleøen (Copenhaga), în care se construiau nave. Halele sunt folosite în prezent pentru diverse evenimente. 

Organizatorii au amenajat pentru Eurovision, într-una dintre hale, o sală cu o capacitate de 10.000 de locuri. Scena este formă de diamant şi are două pasarele. Spre deosebire de anii trecuţi, camera verde (green room) în care vor sta artiştii după ce vor evolua în concurs, nu se află în culise, ci chiar în faţa scenei, în sală.Totodată, organizatorii danezi pregătesc un joc de lumini impresionant, precum şi un efect de cascadă (scena va conţine o cantitate importantă de apă).

Semifinalele vor avea loc pe 6 şi 8 mai, iar marea finală pe 10 mai. Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României, vor cânta în a doua semifinală, urmând să evolueze ultimii în competiţie, cu numărul 15.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările