Eurovision 2014: „Miracolul“ ajunge la Londra

Eurovision 2014: „Miracolul“ ajunge la Londra

Ovi şi Paula îşi promovează piesa „Miracle“ în faţa fanilor străini, la Londra

Paula Seling şi Ovi vor cânta în seara aceasta la Londra, în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente desfăşurate înaintea concursului Eurovision 2014. Concertul din capitala Marii Britanii este unul dintre show-urile cu tradiţie şi a ajuns la a şaptea ediţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectacolul va avea loc la Cafe de Paris din Londra şi va fi prezentat de realizatorul BBC Paddy O’Connell şi de reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2000, Nicki French.

La ediţia din acest an participă reprezentanţii a 16 dintre cele 37 de ţări înscrise în competiţie, printre care şi Paula şi Ovi, cu melodia „Miracle“.

Acesta este unul dintre cele mai mari evenimente dedicat Eurovisionului, la care sunt prezenţi mulţi artişti pentru a-şi promova melodia din concurs. Evenimente similare au avut loc în săptămânile trecute la Amsterdam şi Riga.

Delegaţia României la Eurovision 2014 a obţinut recent sprijin financiar de la guvern pentru putea a participa la această ediţie. TVR suportă taxa de participare, taxa de transmisie a celor trei show-uri (semifinalele şi finala), precum şi costurile legate de transport şi cazare, în timp ce Guvernul va finanţa preproducţia de spectacol şi spectacolul de pe scenă şi un videoclip.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: