VIDEO Eurovision 2013 Cezar şi Aliona Moon, reprezentanta Moldovei, show-uri asemănătoare?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Ouatu şi Aliona Moon folosesc o platformă care îi ridică în timpul show-ului FOTO EBU
Cezar Ouatu şi Aliona Moon folosesc o platformă care îi ridică în timpul show-ului FOTO EBU

După o zi de relaş, Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, se pregăteşte pentru o nouă repetiţie, care va avea loc sâmbătă seară. Prima apariţie pe scena de la Malmo a avut efectul scontat: a creat imediat controverse şi a dat naştere multor comentarii.

Aşa cum spunea şi Dan Manoliu, şeful delegaţiei române la Eurovision, pe Cezar îl iubeşti sau îl urăşti, dar el nu trce neobservat. Acest lucru s-a văzut imediat după prima repetiţie de la Malmo, desfăşurată joi după-amiaza.

Totul a fost lăudat sau criticat la Cezar: piesa, voce, costumaţie. Fanii şi-au exprimat părerea în reţele sociale, însă comentariile au apărut şi pe site-urile specializate în Eurovision. Unele vin de la telespectatori, altele de la editorii publicaţiilor online. O analiză mai dură le aparţine celor de la oikotimes.com şi este intitulată „It’s his life but it’s our ears“ (E viaţa lui, dar sunt urechile noastre – n.r.).

Ce ne-a plăcut

Operă electro-pop, cu nişte foarte înalte cântate de reprezentantul României. Multe culori pe scenă, mult roşu şi albastru. Cezar e pe o platformă care creşte şi multe lucruri se întâmplă pe scenă, în timpul show-ului.

Ce nu ne-a plăcut

Este un gunoi de piesă şi nu va ajunge în finală, dar nu din cauza interpretării (care este extraordinară) ci pentru că acest cântec nici măcar nu ar trebui să existe.

Analiza editorilor de la oikotimes.com a avut susţinerea unor cititori, dar a fost dezaprobată de alţii. Alţi fani ai concursului au comentat că există o oarecare similitudine între show-ul al României şi cel al Moldovei.

Atât Cezar, cât şi Aliona Moon, reprezentanta Republicii Moldova, se află pe o platformă care creşte, parte de jos devenind un fel de fustă imensă.

Credeţi că cele două show-uri seamănă?

   

   

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite