Ed Sheeran a strâns peste două milioane de vizualizări în 24 de ore pentru un videoclip filmat la Kiev VIDEO

Ed Sheeran a strâns peste două milioane de vizualizări în 24 de ore pentru un videoclip filmat la Kiev VIDEO

FOTO: Getty Images

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a lansat videoclipul piesei „2step”, filmat la Kiev, în Ucraina, înainte de invazia forţelor ruse, care a început la 24 februarie. Artistul va dona banii obţinuţi din vizualizările videoclipului de pe YouTube unei fundaţii care ajută refugiaţii ucraineni. În 24 de ore, melodia a depăşit două milioane de vizualizări.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am filmat videoclipul pentru «2step» în oraşul Kiev, Ucraina, înainte să înceapă actele devastatoare de violenţă. A fost prima dată când am vizitat ţara şi m-am simţit atât de bine primit în timpul şederii mele acolo, toată lumea, de la echipa de producţie până la numeroşii oameni pe care i-am întâlnit de-a lungul zilelor mele libere.

Ucraina este o ţară mândră şi rezistentă şi sunt recunoscător că am avut şansa de a filma videoclipul meu acolo. Sunt alături de Ucraina şi voi dona drepturile de autor din înregistrările mele de pe YouTube ale videoclipului către Apelul umanitar al DEC pentru Ucraina,” a transmis solistul, într-un mesaj publicat chiar la începutul videoclipului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările