Delia, Holograf şi Paraziţii cântă la aniversarea celei mai mari berării din Sud Estul Europei

Delia, Holograf şi Paraziţii cântă la aniversarea celei mai mari berării din Sud Estul
Europei

Berăria H

La patru ani de la deschidere, cea mai mare berărie din Sud Estul Europei a pregătit patru concerte aniversare cu unii din cei mai titraţi artişti români ai momentului: Delia, Holograf, Paraziţii şi Damian Drăghici & Brothers.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berăria H – celebra berarie din Parcul Herastrau – împlineşte patru ani de la deschidere în data de 12 septembrie şi a pregătit concerte aniversare până pe 15 septembrie, cu unii din cei mai titraţi artişti români ai momentului: Delia, Holograf, Paraziţii şi Damian Drăghici & Brothers. 

Primul concert a avut loc chiar în ziua aniversării,12 septembrie, şi a fost susţinut de Damian Drăghici & Brothers, artistul sărbătorind la rândul lui 18 ani de carieră printr-o #DublăAniversare în stil “Gypsy Rock”.

Pe 13 septembrie, scena va fi ocupată de una dintre cele mai iubite trupe pop-rock - Holograf. Urmează Delia, vineri ,14 septembrie, artista care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi pe care fanii o vor putea vedea în primul mare concert al toamnei. Iar sâmbătă, 15 septembrie, e rândul celor de la Paraziţii să urce pe scenă cu încă o #DublăAniversare – 24 de ani de la înfiinţarea trupei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările