Carla’s Dreams lansează „Înapoi”, o piesă pentru îndrăgostiţii ca o poezie fără rime VIDEO

Carla’s Dreams lansează „Înapoi”, o piesă pentru îndrăgostiţii ca o poezie fără rime VIDEO

Cu un mesaj despre o dragoste care nu mai poate privi în urmă şi o continuare a poveştii începută în single-ul anterior „Victima”, Carla’s Dreams lansează „Înapoi”, o piesă compusă de Carla’s Dreams, Alexandru Turcu, text Carla’s Dreams, producţie Alexandru Turcu şi Carla’s Dreams.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Înapoi” beneficiază şi de videoclip oficial, regizat de Roman Burlaca şi produs de BR Films, cei care semnează cele mai multe dintre videoclipurile Carla’s Dreams.
 
„Piesa aceasta ne-a îndeplinit aşteptările în toate sensurile. Suntem foarte bucuroşi să o prezentăm celor care contează pentru noi şi pentru care noi contăm”, au spus Carla’s Dreams.
 
Single-ul precedent lansat de Carla’s Dreams, „Victima”, s-a bucurat de un succes răsunător şi a cucerit rapid topurile radio şi TV din România, iar înainte de acesta, „N-aud” cu EMAA a devenit viral şi a depăşit 37 de milioane de vizualizări pe YouTube.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările