Andra va susţine primul ei concert la Sala Palatului: „Pentru mine este un vis împlinit“. Care este preţul biletelor

Andra va susţine primul ei concert la Sala Palatului: „Pentru mine este un vis împlinit“. Care este preţul biletelor

Andra va susţine concertul „Iubirea schimbă tot“ pe 25 februarie 2017, la Sala Palatului FOTO Pro TV

Pe 25 februarie 2017, Andra va susţine primul ei concert la Sala Palatului. Spectacolul se va numi „Iubirea schimbă tot“ şi se anunţă a fi un show grandios.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt foarte fericită să vă dau această veste. Pentru mine este un vis împlinit. «Iubirea schimbă tot» este un spectacol gândit şi dedicat celor care mă iubesc, mă susţin şi mă ajută de când mi-am ales drumul în viaţă. De mult timp mă gândesc la acest concept, dar acum pot spune că nu putea să se întâmple într-un moment mai bun din viaţa mea. Sunt pregătită să împart cu toţi cei care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente şi trăiri“, a declarat cântăreaţa. 
 
Pe 25 februarie 2017, Andra le va pregăti românilor un spectacol complex de muzică şi scenografie. Show-ul „Iubirea schimbă tot“ va dura două ore şi jumătate şi va include mai multe schimbări de decor, de ţinute şi nenumărate surprize din partea artistei. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 70 şi 250 lei şi au fost puse în vânzare începând de astăzi, 9 noiembrie. O premieră în România va fi reducerea de preţ de 20%, aplicată biletelor pentru copiii cu vârste între 3 şi 14 ani.
 
În ultimii ani, Andra a reuşit performanţa de a înregistra recorduri de vizualizări pentru fiecare videoclip lansat. „Iubirea schimbă tot“ a avut peste un milion de vizualizări pe YouTube în primele 24 de ore de la lansare, iar varianta în limba engleză a piesei continuă să fie hit în afara ţării şi are peste 85 de milioane de vizualizări. Următorul single lansat de Andra, „Without You“, în colaborare cu David Bisbal, a doborât recordul naţional stabilit de artistă, având 2,5 milioane de vizualizari în primele 24 de ore, iar în acest moment a depăşit pragul de 100 de milioane. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: