VIDEO Mark Hamill a prezis al şaptelea film din seria „Războiul stelelor“ în urmă cu 30 de ani

VIDEO Mark Hamill a prezis al şaptelea film din seria „Războiul stelelor“ în urmă cu 30 de ani

Mark Hamill l-a jucat pe Luke Skywalker în seria „Star Wars/Războiul stelelor“ FOTO scifinow.co.uk

Mark Hamill (63 de ani), actorul care l-a interpretat pe Luke Skywalker în seria „Star Wars/Războiul stelelor“, a ştiut încă din 1983 că George Lucas pregăteşte un nou episod pentru galaxia sa îndepărtată, care urma să fie lansat în anii 2000.

Dacă anunţul din 2012 prin care Lucasfilm anunţa realizarea celui de-al şaptelea film din seria „Star Wars/Războiul stelelor“ a venit ca o mare surpriză pentru lumea cinematografică şi pentru fanii înfocaţi, în schimb pentru o singură persoană vestea nu a fost deloc surprinzătoare. Pentru Mark Hamill, cel care l-a jucat pe Luke Skywalker, filmul reprezenta un pas pe care îl aştepta de aproape 30 de ani de la acel moment, acesta ştiind că „Întoarcerea lui Jedi“ va avea o continuare, scrie „The Hollywood Reporter“.

Într-un interviu video realizat în 1983, în timpul promovării filmului „Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi/Întoarcearea lui Jedi“, Mark Hamill povestea cum regizorul George Lucas, creatorul seriei „Războiul stelelor“, se gândea încă din acea clipă la viitorul galaxiei sale îndepărtate. „Sunt loial lui George (n.r. - Lucas), îi datorez atât de multe. M-a întrebat la acea vreme «ai vrea să joci un personaj-tip Obi-Wan care să predea sabia Excalibur generaţiei următoare»? L-am întrebat când va avea loc schimbul, iar el mi-a răspuns «În jurul anului 2011»“, mărturisea Hamill care aproape că a prezis data începerii producţiei.

Gândindu-se că în noul mileniu va avea o vârstă mult prea înaintată, Mark Hamill s-a arătat reticent cu privire la proiect. „M-am gândit, oricât de mult aş vrea să am un loc de muncă la începutul secolului, aş fi mult prea bătrân în acel punct şi nu am ştiut ce să zic“, a completat el.

Declaraţiile lui Hamill s-au dovedit a fi destul de profetice, indicând faptul că George Lucas a avut întotdeauna un plan pe termen lung pentru franciza sa. Pe de altă parte, este destul de neclar ce mai pregăteşte acesta pentru personajele sale sau dacă planurile originale sunt puse în aplicare de J.J. Abrams.

Primul trailer pentru „Star Wars: The Force Awakens“, al şaptelea film din franciza de succes „Războiul stelelor“, a fost lansat şi oferă fanilor o idee vagă despre ce urmează să se întâmple în noua producţie semnată, de această dată, de J. J. Abrams. „Star Wars: The Force Awakens“, în care actorii din distribuţia originală - Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill - îşi vor relua rolurile, va avea premiera pe data de 18 decembrie 2015.

Dacă Ford, Fisher sau Hamill vor reapărea în acţiunea intergalactică, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre actorul britanic David Prowse, cel care l-a jucat pe Darth Vader. Acesta a mărturisit că ar fi vrut să se alăture distribuţiei originale din noul film, numai că de foarte multă vreme se confruntă cu demenţa, motiv pentru care reprezentaţia sa ar fi avut de suferit. „Bineînţeles, Vader a fost ucis şi nu ar fi existat cale de întoarcere, dar fanii m-au întrebat dacă voi apărea în noul film şi le-am spus «Îmi pare rău, din câte ştiu eu nu». Mi-ar fi plăcut extraordinar de mult să fac ceva în film, chiar şi o apariţie scurtă, dar probabil că mi-aş fi uitat replicile“, a mai zis Prowse. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: