„Spectre“, cel mai recent film cu agentul 007, rămâne pe primul loc în box office-ul nord-american VIDEO

„Spectre“, cel mai recent film cu agentul 007, rămâne pe primul loc în box office-ul nord-american VIDEO

Daniel Craig revine pentru a patra oară în rolul lui James Bond FOTO cinemagia.ro

„Spectre“, cel mai nou film din franciza „James Bond“, s-a menţinut, pentru al doilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de compania Exhibitor Relations, informează site-ul tv5monde.com, citat de Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Spectre“, cel mai nou film din franciza „James Bond“, s-a menţinut, pentru al doilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de compania Exhibitor Relations, informează site-ul tv5monde.com, citat de Mediafax.

Mai spectaculos ca niciodată, cel mai recent opus din seria dedicată agentului 007, „Spectre“, a obţinut încasări de 35,4 milioane de dolari de vineri până duminică. Regizat de Sam Mendes, acesta este cel de-al 24-lea film din franciza britanică „James Bond“ şi al patrulea care îl are ca protagonist pe actorul Daniel Craig, care a mai interpretat rolul agentului 007 în filmele „Casino Royale“ (2006), „007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace“ (2008) şi „007: Coordonata Skyfall/ Skyfall“ (2012).

Actorii Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista, Ralph Fiennes şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia filmului „Spectre“, al doilea din serie pe care îl regizează Sam Mendes. Potrivit producătorilor, intriga noului film este dominată de „un mesaj codat din trecutul lui Bond, care îl trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizaţii sinistre“.

„The Peanuts Movie“, o animaţie dedicată îndrăgitului personaj Snoopy, s-a menţinut pe locul al doilea, obţinând în weekendul trecut încasări de 24,2 milioane de dolari. Filmul, regizat de Steve Martino, cu vocile principale asigurate de Noah Schnapp şi Bill Melendez, prezintă noile aventuri ale personajui Snoopy, care a primit de curând şi o stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood.

Comedia „Haos de Crăciun/ Love the Coopers“, despre o petrecere de Crăciun care capătă o turnură neaşteptată, a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 8,4 milioane de dolari. Când patru generaţii ale clanului Cooper se reunesc pentru celebrarea anuală a Ajunul Crăciunului, o serie de vizitatori neaşteptaţi şi evenimente improbabile transformă noaptea într-un haos, ceea ce îi duce spre o redescoperire surprinzătoare a legăturilor de familie şi a spiritului sărbătorii, potrivit cinemagia.ro.

Filmul SF „Marţianul/ The Martian“, cel mai recent lungmetraj regizat de Ridley Scott, cu Matt Damon în rolul principal şi inspirat dintr-un roman SF scris de Andy Weir, a pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 6,7 milioane de dolari. În timpul unei misiuni cu echipaj uman pe Marte, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maximum ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a rămâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de kilometri distanţă, NASA şi o echipă internaţională de oameni de ştiinţă caută fără încetare soluţia prin care să îl aducă pe „marţian“ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun şi ei la cale o misiune îndrăzneaţă, dacă nu imposibilă, de salvare. Pe măsură ce aceste poveşti, mostre incredibile de curaj, se desfăşoară, voci din lumea întreagă se unesc pentru a încuraja revenirea acasă, în siguranţă, a lui Watney.

„The 33“, o dramă ce prezintă povestea celor 33 de mineri chilieni blocaţi sub pământ, la o adâncime de 700 de metri, timp de 69 de zile, în 2010, înainte de a fi salvaţi cu ajutorul unor tehnici inovatoare de foraj, a debutat pe locul al cincilea în box office-ul nord-american. Filmul, care îi are în distribuţie pe actorii Antonio Banderas şi Juliette Binoche, a obţinut încasări de 5,8 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul „Goosebumps: Îţi facem părul măciucă/ Goosebumps“, care îl are în distribuţie pe actorul de comedie Jack Black, a coborât două poziţii, până pe locul al şaselea în box office-ul nord-american, cu încasări de 4,6 milioane de dolari. Regizat de Rob Letterman, cu un buget de producţie de circa 60 de milioane de dolari, filmul spune povestea unui adolescent care descoperă că tatăl frumoasei sale vecine din noul orăşel în care tocmai se mutase este de fapt un scriitor celebru de romane ştiinţifico-fantastice, R.L. Stine, adulat datorită seriei sale „Goosebumps“. În curând, tânărul îşi explică şi comportamentul extrem de bizar al scriitorului: monştrii care i-au făcut celebre cărţile sunt reali, iar romancierul îşi protejează cititorii ţinându-i ferecaţi în volumele sale, informează site-ul cinemagia.ro.

Thrillerul de spionaj „Bridge of Spies“, regizat de Steven Spielberg, a pierdut tot două poziţii şi a coborât pe locul al şaptelea, cu încasări de 4,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul, cu Tom Hanks în rolul principal şi având la bază un scenariu scris de fraţii Ethan şi Joel Coen, a avut un buget de producţie de 40 de milioane de dolari şi este considerat unul dintre candidaţii la premiile Oscar din 2016. Podul la care se face referire titlul filmului este unul real, ce face legătura între periferia fostului Berlin de Vest şi centrul localităţii Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est. A primit numele de „pod al spionilor“ în anii 1960, atunci când serviciile secrete ale sovieticilor şi cele ale americanilor făceau schimburi de prizonieri în acel loc, precizează cinemagia.ro.

„Prem Ratan Dhan Payo“, o dramă romantică indiană, a debutat pe locul al optulea, cu încasări de 2,4 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula îi are în distribuţie pe actorii Salman Khan, Anupam Kher şi Sonam Kapoor.

Filmul de animaţie „Hotel Transylvania 2“, regizat de Genndy Tartakovsky, s-a situat pe locul al nouălea, cu încasări de 2,3 milioane de dolari, de vineri până duminică. Filmul „Hotel Transylvania 2“, ale cărui personaje au voci asigurate de actori celebri precum Adam Sandler, Andy Samber şi Selena Gomez, prezintă povestea vampirului Dracula şi a grupului său de prieteni, care încearcă din toate puterile să trezească partea de „monstru“ din nepotul său, ce este jumătate om jumătate vampir.

Filmul SF „Ultimul vânător de vrăjitoare/ The Last Witch Hunter“, regizat de Breck Eisner, cu actorii Vin Diesel şi Elijah Wood în rolurile principale, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al zecelea, cu încasări de 1,5 milioane de dolari de vineri până duminică. În acest film, Vin Diesel joacă rolul unui vânător care împiedică un grup de vrăjitoare să folosească magia neagră pentru a lichida întreaga rasă umană.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările