Sam Mendes va regiza următorul film din seria „James Bond“

Sam
Mendes va regiza următorul film din seria „James
Bond“

Javier Bardem, interpretul ticălosului din al 23-lea film James Bond, şi regizorul Sam Mendes. Reuters

Sam Mendes va regiza al 24-lea film din seria "James Bond", programat pentru lansare pe 23 octombrie 2015 şi în care actorul Daniel Craig îşi va relua rolul spionului "007", au anunţat producătorii francizei de succes.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sam Mendes a asigurat şi regia celui de-al 23-lea film din seria "James Bond", "007: Coordonata Skyfall", lansat în 2012. Iniţial, producătorii anunţaseră că Sam Mendes a refuzat să regizeze acest al 24-lea film din franciza "James Bond", potrivit bbc.co.uk.

Scenariul următorului film al francizei va fi semnat de John Logan, cel care s-a ocupat şi de "Skyfall".

Producătorii Michael G Wilson şi Barbara Broccoli au declarat: "Suntem încântaţi să lucrăm din nou cu Daniel Craig, Sam Mendes şi John Logan". Acest nou film va reprezenta un nou proiect important al regizorului britanic Sam Mendes în domeniul producţiilor de acţiune care beneficiază de un buget important. Sam Mendes, fostul soţ al actriţei Kate Winslet, este regizorul unor celebre filme din registrul dramatic, precum "Nonconformiştii/ Revolutionary Road" (2008) şi "American Beauty" (1999), care i-a adus, de altfel, şi premiul Oscar pentru regie.

Lansat în 2012, cel mai recent film cu agentul 007, "007: Coordonata Skyfall", cu Daniel Craig în rolul principal, a generat încasări de 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial. Lansat într-un an în care celebra franciză britanică a împlinit o jumătate de secol de existenţă, acest lungmetraj a fost apreciat atât de public, cât şi de criticii de cinema. "Skyfall" a fost recompensat cu două premii Oscar, pentru cel mai bun cântec, "Skyfall", interpretat de Adele, şi cel mai bun montaj sonor. A primit de asemenea premiul BAFTA pentru cel mai bun film.

Sam Mendes se alătură astfel lui John Glen, care a regizat cinci filme "James Bond" consecutive, între anii 1981 şi 1989.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările