Noua franciză „Terminator“ va continua cu două noi pelicule, în 2017 şi 2018

Noua franciză „Terminator“ va continua cu două noi pelicule, în 2017 şi 2018

Franciza „Terminator“ prezintă aventurile unui cyborg indestructibil, jucat de Arnold Schwarzenegger, trimis din viitor într-o misiune pe Terra FOTO cinemagia.ro

Noua serie SF „Terminator“ va beneficia de alte două producţii, ce urmează să fie lansate în 2017 şi 2018. Pentru primul film al francizei, care urmează să aibă premiera pe 1 iulie 2015, Arnold Schwarzenegger îşi va relua rolul cyborgului indestructibil trimis pe Terra, din viitor, pentru a îndeplini o misiune.

Paramount Pictures a anunţat datele la care continuările noii francize „Terminator“ vor fi lansate, după ce următorul film al seriei SF, denumit „Genesys“, va fi lansat pe marile ecrane pe 1 iulie 2015. Astfel, „Terminator 2“ va avea premiera pe 19 mai 2017, iar „Terminator 3“ va debuta pe 29 iunie 2018, scrie „Variety“.

Paramount Pictures va colabora cu producătorul de film David Ellison pentru relansarea francizei începută în 1984 de către regizorul James Cameron şi de Arnold Schwarzenegger (67 de ani) în rolul emblematicului robot.

În ceea ce priveşte pelicula „Terminator: Genesys“, al cincilea film al seriei, aceasta este regizată de Alan Taylor, iar Schwarzenegger îşi va relua rolul, din distribuţie mai făcând parte Emilia Clake, Matt Smith şi Jason Clarke. În acest moment, „Terminator: Genesys“ se află în producţie. În luna august, Arnold Schwarzenegger a distribuit pe Instagram o fotografie în care acesta este prezentat într-un scaun negru de regizor, inscripţionat cu numele superproducţiei, cu spatele la aparatul de fotografiat. „Hasta la vista, baby. Vreau să mulţumesc echipei şi distribuţiei @TerminatorGenisys pentru o filmare fantastică. A fost solicitant, a fost amuzant şi plin de satisfacţii“, a fost textul care a însoţit fotografia publicată, arată Mediafax.

Franciza „Terminator“ prezintă aventurile unui cyborg indestructibil, jucat de Arnold Schwarzenegger, trimis din viitor într-o misiune pe Terra. Seria a generat încasări de peste un miliard de dolari.

Arnold Schwzarzenegger a interpretat rolul robotului trimis din viitor în primele trei filme din această franciză, lansate în 1984, 1991 şi 2003, dar nu a jucat în cel mai recent film din această serie, cel de-al patrulea, „Terminator: Salvarea“, lansat în 2009, întrucât în acea perioadă renunţase la actorie şi ocupa funcţia de guvernator al statului California. Filmul din 2009 i-a avut în rolurile principale pe Christian Bale şi Sam Worthington şi a fost singura peliculă din franciza „Terminator“ în care nu a jucat Schwarzenegger.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: