Garnitura de metrou folosită în filmul românesc „Coborâm la prima”, scoasă la vânzare pe internet

Garnitura de metrou folosită în filmul românesc „Coborâm la prima”, scoasă la vânzare pe internet

Emilian Oprea, la filmări în garnitura de metrou scoasă la vânzare

Garnitura de metrou care a fost construită special pentru filmul „Coborâm la prima”, regizat de Tedy Necula, ar putea să ajungă un bar, studio sau hub pentru prima persoană care scoate din buzunar suma de 3.500 de Euro. Decorul devenit acum inutil, după încheierea filmărilor, a fost scos la vânzare pe un site de profil şi are deja aproape 7.000 de vizualizări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vând metrou” este anunţul care a uimit internetul. Nu a fost deloc o glumă, întrucât este vorba despre decorul lungmetrajului „Coborâm la prima”, care îi are în distribuţie, printre alţii, pe actorii Constantin Cotimanis, Adrian Păduraru, Teodora Mareş, Victoria Cociaş, Emilian Oprea, Constantin Drăgănescu şi Ela Ionescu.

„De curând am terminat filmările la lungmetrajul Coborâm la prima, pentru care am construit un interior de vagon metrou IVA Arad. Ne dorim să îl dăm mai departe pentru un studio, hub sau terasă care îşi doreşte un spaţiu inedit. Oferta de vânzare este 3500 euro cu transport şi montaj inclus. Valabilă până luni, 25.09”, se arată în textul anunţului.
 
„Coborâm la prima” pune povestea unor călători blocaţi pentru câteva ore într-un vagon de metrou, în a doua zi după incendiul din clubul Colectiv. Nevoiţi să petreacă împreună câteva ore pentru că metroul se opreşte între staţii, călătorii încep să se descopere, să înlăture judecăţile şi prejudecăţile pe care le au faţă de cei cu care, din întâmplare, sunt alături în vagon. „Coborâm la prima“ este descris de către creatori ca o poveste inspiraţională despre natura umană şi despre comportamentul în situaţii de criză, dar şi despre cum poţi descoperi cu adevărat pe cineva dacă ai timp să-l asculţi.
 
 
„Este o poveste pe care o trăim în fiecare zi, suntem în metrou aşa cum suntem şi în lume – unii lângă alţii, împreună –, iar dacă ne deschidem vedem că avem ce împărtăşi. Nu e un film despre Colectiv, dar viaţa nu poate nega evenimentul. Sunt poveşti paralele din vieţile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificaţie specială pentru unii“, a declarat regizorul Tedy Necula.
 

„Fiind un film independent, contează şi timpul, şi resursele, aşa că am fost nevoiţi să contruim vagonul de metrou în doar şapte zile, cu o echipă formată din opt oameni. S-a muncit până noaptea foarte târziu, dar suntem bucuroşi că decorul pare foarte, foarte real“, spune şi producătoarea Anca Vlăsceanu.

Filmul va avea premiera anul viitor şi s-a bucurat deja de un interes larg, fiind unul dintre lungmetrajele româneşti cele mai aşteptate în 2018. „Coborâm la prima“ este un film independent, produs şi regizat de Tedy Necula, imaginea este semnată de Alexandru Timosca, iar scenariul îi aparţine Alexandrei Axinte.

Tedy Necula, în vârstă de 28 ani, a devenit cunoscut încă din copilărie, când a fost protagonistul filmului „Noro“, al lui Radu Gabrea. Tedy Necula este autor de filme documentare şi un cunoscut speaker motivaţional.
citeste totul despre: