Franciza cinematografică „Academia de Poliţie“ va continua cu un nou film

Franciza cinematografică „Academia de Poliţie“ va continua cu un nou film

Primul film, lansat în 1984 de studiourile Warner Bros., l-a avut ca protagonist pe Steve Guttenberg (stânga), care a interpretat personajul Mahoney, liderul grupului de recruţi

Franciza cinematografică „Academia de Poliţie“ va continua cu un nou film care va fi produs de compania New Line Cinema.

Ştiri pe aceeaşi temă

Keegan-Michael Key şi Jordan Peele, protagoniştii unui renumit show TV de comedie, intitulat „Key & Peele“, vor fi producătorii executivi ai proiectului, informează hollywoodreporter.com.

Producătorul original al francizei „Academia de Poliţie“, Paul Maslansky, va colabora la noul proiect cinematografic, care va continua această serie de şapte filme de comedie despre un grup de studenţi la Academia de poliţie americană, chemaţi în repetate rânduri să salveze oraşul.

Primul film, lansat în 1984 de studiourile Warner Bros., l-a avut ca protagonist pe Steve Guttenberg, care a interpretat personajul Mahoney, liderul grupului de recruţi. Cel mai recent film din serie s-a intitulat „Academia de Politie 7: Misiune la Moscova“ şi a fost lansat în 1994.

Franciza „Academia de Poliţie“ a obţinut încasări totale de 242 milioane de dolari, iar pe baza ei au fost produse două seriale TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările