FOTO Ce cred cu adevărat actorii despre săruturile celebre pe care le-au avut pe marile ecrane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poveştile de dragoste din filme sunt perfecte, iar săruturile sunt de-a dreptul fără cusur şi demne de toată invidia. Cu toate acestea protagoniştii unor astfel de scene celebre spun că săruturile în faţa unei întregi echipe nu sunt tocmai plăcute şi confortabile.

Publicaţia „Huffington Post“ a întocmit o listă cu părerile actorilor despre săruturile de pe platourile de filmare, unii descriindu-le ca fiind „toxice“, iar alţii „agresive“.

De la „Spider-Man“ şi „Brokeback Mountain“ până la „Black Swan“ şi „Atonement“ puteţi afla ce părere au protagoniştii despre săruturile romantice sau mai puţin sexi pe care le-au împărtăşit pe platourile de filmare. 

Sarah Michelle Gellar şi Selma Blair, „Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions“ (1999)

Sărutul dintre Sarah Michelle Gellar şi Selma Blair din filmul „Tentaţia seducţiei“ FOTO Columbia Pictures/ huffingtonpost.com

image

„M-am gândit foarte mult înainte. Am fost nevoită să sărut bărbaţi pe care nu voiam să-i sărut. Cel puţin Selma îmi este prietenă şi ştiu pe unde a umblat“, a declarat Sarah Gellar.

Tobbey Maguire şi Kirsten Dunst, „Omul Păianjen/ Spider-Man“ (2002)

Sărutul dintre Tobbey Maguire şi Kirsten Dunst din filmul  „Omul Păianjen“ FOTO Columbia Pictures/ huffingtonpost.com

image

„Probabil că cel mai greu lucru pe care l-am avut de făcut în rolul lui Spider-Man a fost să o sărut pe Kirsten Dunst. Când am filmat acea scenă, când ne sărutăm pe alee şi eu atârnam cu susul în jos, chiar era noaptea târziu, ploua, şi în tot acel timp apa îmi curgea şiroaie în nas. Apoi, când Kirsten mi-a rulat masca umedă, mi-a tăiat complet respiraţia“, a povestit Maguire pentru „Parade“.

Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio, „Nonconformiştii/ Revolutionary Road“ (2008)

Sărutul dintre Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio din filmul „Nonconformiştii“ FOTO Paramount Vantage/ huffingtonpost.com

image

„Mă gândeam «Doar eu mă simt ciudat în legătură cu scena asta?». Prietenul meu. Soţul meu, (regizorul filmului Sam Mendes, n.r.). Dar mi-am dat seama că, într-adevăr, doar eu mă simţeam aşa. A fost uimitor, pentru că eu şi Leo ne sărutam pe platourile de filmare, iar Sam era undeva în spate. Am putut vedea intensitatea absolută pe faţa lui şi atunci mi-am dat seama că, în acel moment, el nu se gândea la nimic altceva decât la cadrul care trebuia filmar“, a explicat Winslet pentru „The U.K. Mirror“.

Jake Gyllenhaal şi Heath Ledger, „O iubire secretă/ Brokeback Mountain“ (2005)

Jake Gyllenhaal şi Heath Ledger, în filmul „O iubire secretă“ FOTO Focus Features/ huffingtonpost.com

image

„Când ne-am sărutat, s-a simţit ca şi cum ne exfoliam. Cu siguranţă a fost foarte agresiv, din punct de vedere fizic a fost foarte puternic“, a spus Gyllenhaal pentru „Empire“.

Forest Whitaker şi Oprah Winfrey, „Majordomul/ Lee Daniels' The Butler“ (2013)

Sărutul dintre Oprah Winfrey şi Forest Whitaker din filmul „Majordomul“ FOTO The Weinstein Company/ huffingtonpost.com

image

„Încercam să construim o chimie tot mai puternică. Ea a fost grozavă. Este grozavă. A fost minunat. Cred că intimitatea pe care o împărtăşim în film este foarte importantă. Face ca filmul să fie cu adevărat special“, a mărturisit Whitaker.

Zach Braff şi Natalie Portman, „Garden State“ (2004)

Sărutul dintre Natalie Portman şi Zach Braff din filmul „Garden State“ FOTO Fox Searchlight Pictures/ huffingtonpost.com

image

„Dacă aveţi vreodată ocazia, recomand cu tărie“, a punctat Braff.

Mila Kunis şi Natalie Portman, „Lebăda neagră/ Black Swan“ (2010)

Sărutul dintre Natalie Portman şi Mila Kunis din filmul „Lebăda neagră“ FOTO Fox Searchlight Pictures/ huffingtonpost.com

image

„Este greu să fii protagonistul unei scene sexuale. Nu contează dacă este cu un prieten, cu un bărbat sau cu o femeie. Eşti înconjurat de peste 100 de oameni, sunt lumini aţintite pe tine, te repoziţionează. Nu există niciun fel de confort“, a dezvăluit Kunis pentru E!News.

Rupert Grint şi Emma Watson, „Harry Potter şi talismanele morţii - Partea a II-a/ Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2“ (2011)

Rupert Grint, alături de Emma Watson, în filmul „Harry Potter“ FOTO Warner Bros./ huffingtonpost.com

image

„A fost chiar foarte bine, deşi am simţit că a săruta o persoană pe care o cunosc de la nouă ani este cel mai nefiresc lucru pe care trebuie să-l fac. A durat ceva pentru a intra în starea potrivită şi pentru a pune prietenia noastră de-o parte. În plus, au aruncat litri de apă pe noi şi asta ne-a ajutat. Am râs foarte mult şi ne-a luat ceva timp pentru a fi capabili să ne concentrăm. Am făcut-o de vreo patru ori“, a povestit Grint pentru „Attitude Magazine“.

Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence, „Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook“ (2012)

Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper, în filmul „Scenariu pentru happy-end“ FOTO The Weinstein Company/ huffingtonpost.com

image

„După a doua dublă, mi-a zis «Sărutul tău este foarte umed». Nu e ceva ce un bărbat ăşi doreşte să audă. Nu a fost un compliment“, a precizat Cooper în cadrul „The Graham Norton Show“.

James Franco şi Sean Penn, „Preţul curajului/ Milk“ (2008)

Sărutul dintre James Franco şi Sean Penn din filmul „Milk“ FOTO Focus Features/ huffingtonpost.com

image

„Primul sărut a fost pe strada Haigh, cu aproape 200 de oameni care ne priveau. Sunt sigur că în final va ieşi o scenă grozavă, dar totul începe uşor şi durează aproximativ un minut. Într-un film, un minut înseamnă foarte mult, mai ales cu atâţia ochi aţintiţi asupra ta şi cu o mustaţă falsă care îţi intră în gură. A fost atât de lung încât nu m-am putut abţine să nu mă gândesc «Doamne, îl sărut oe Spicoli!» (aluzie la rolul interpretat de Sean Penn în filmul „Colegiul Ridgemont/ Fast Times at Ridgemont High“, n.r.)“, a povestit Franco pentru revista „GQ“.

Keira Knightley şi James McAvoy, „Remuşcare/ Atonement“ (2007)

Keira Knightley, alături de James McAvoy, în filmul „Remuşcare“ FOTO Universal Pictures/ huffingtonpost.com

image

„James este bărbatul care sărută cel mai bine“, a dezvăluit actriţa pentru „People“.

Amy Adams şi Jennifer Lawrence, „Ţeapă în stil american/ American Hustle“ (2013)

Jennifer Lawrence şi Amy Adams, în filmul „Ţeapă în stil american“ FOTO Columbia Pictures/ huffingtonpost.com

image

„A fost senzaţională. Nu a fost un sărut senzual, a fost unul toxic“, a explicat Adams pentru „Access Hollywood“

Robert Pattison şi Reese Witherspoon, „Apă pentru elefanţi/ Water for Elephants“ (2011)

Robert Pattison şi Reese Whiterspoon, în filmul „Apă pentru elefanţi“ FOTO 20th Century Fox/ huffingtonpost.com

image

„Scena am filmat-o când eram foarte răcit. Nasul îmi curgea fără oprire, iar Reese avea o perucă şi eu, literalmente vorbind, mi-am suflat nasul în peruca ei“, a spus actorul pentru MTV.

Michael Douglas şi Matt Damon, „Behind the Candelabra“ (2013)

Michael Douglas şi Matt Damon s-au sărutat în filmul „Behind the Candelabra“ FOTO HBO Films/ huffingtonpost.com

image

„De fapt, nu contează dacă este femeie sau bărbat. Este un sărut. În anumite situaţii trebuie să dăm dovadă de afecţiune, în altele de iubire şi pasiune. Un sărut este doar un sărut. Adică, ne-am distrat. Îi spuneam «Matt, ce aromă vrei să aibă rujul meu azi?». Când văd filmul, sunt foarte mândru că acele minute trec foarte repede şi uit că sunt eu şi Matt, iar pe la jumătate uit că sunt doi bărbaţi“, a explicat Douglas pentru „Maclean's“.

Hugh Jackman şi Nicole Kidman, „Australia“ (2008)

Sărutul dintre Hugh Jackman şi Nicole Kidman din filmul „Asutralia“ FOTO 20th Century Fox/ huffingtonpost.com

image

Chiar îţi plac răsăriturile şi săruturile, nu-i aşa? (întrebare pentru regizorul Baz Luhrmann, n.r.). Am ajuns să ne sărutăm foarte mult. Oricum ar fi, nu e niciodată confortabil să te săruţi în faţa a 70 de persoane. Sincer, nu este ceva ce mă excită. Ştiu că pentru unii are acest efect, dar în ceea ce priveşte intimitatea, eu şi Nic am discutat separat. Am zis «OK, trebuie să luăm acest lucru în serios. Trebuie să portretizăm cu adevărat romanţa şi pasiunea şi atracţia dintre cele două personaje chiar dacă noi ne cunoaştem». Asta este cea mai mare capacană pentru actori, sincer. Uneori se întâmplă să-l cunoşti pe celălalt atât de bine ăncât toată atracţia dispare pentru că eşti mult prea familiar. Nu vă voi da detalii ale acelei discuţii, dar a fost una foarte deschisă. Şi din fericire, când am văzut pentru prima dată filmul, soţia mea a stat lângă mine şi după ce am văzut acel prim sărut, care a fost destul de lung, Deb mi-a zis «A fost grozav!». Aşa că dacă soţia ta îţi spune că a fost bine, înseamnă că eşti pe drumul cel bun“, a mărturisit artistul în cadrul unei conferinţe de presă.

Amanda Seyfried şi Megan Fox, „Trupul lui Jennifer/ Jennifer's Body“ (2009)

Sărutul dintre Amanda Seyfried şi Megan Fox din filmul „Trupul lui Jennifer“ FOTO 20th Century Fox/ huffingtonpost.com

image

A fost un sărut bun. Avem stiluri similare de a săruta. Dacă văd scena mi se pare chiar sexi“, a dezvăluit Seyfried pentru „W Magazine“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite