FOTO A apărut primul afiş al filmului „No Time to Die“, din seria „James Bond“

FOTO A apărut primul afiş al filmului „No Time to Die“, din seria „James Bond“

Daniel Craig FOTO EPA-EFE

Primul poster al noului film „No Time to Die“ a fost prezentat pe contul de Twitter al francizei „James Bond“, sâmbătă, 5 octombrie.

A apărut primul poster al celui de-al 25-lea film din franciza „James Bond“, cu Daniel Craig în rol principal, „No Time to Die“.
 
Afişul a fost postat pe contul de Twitter al seriei şi îl înfăţişează pe Daniel Craig puţin circumspect, în costum negru şi cu papion, în faţa unui zid albastru, notează News.ro.
 
Filmul este aşteptat în sălile din Marea Britanie din 3 aprilie 2020, iar din 8 aprilie în SUA, şi este ultimul în care Daniel Craig deţine rolul celebrului spion. 

 
 
Regizat de Cary Joji Fukunaga, „No Time to Die“ a întâmpinat multe dificultăţi de-a lungul filmărilor. Danny Boyle nu a mai vrut să regizeze din cauza „neînţelegerilor creative“, Daniel Craig a fost nevoit să se opereze la gleznă în urma unui accident pe platouri. În iunie, un alt membru al echipei s-a rănit în timpul filmărilor la o scenă cu explozii. 
 
Producţia a fost filmată în Jamaica, Anglia, Italia şi Norvegia.
 
Pagina oficială de Facebook a francizei a publicat un videoclip de la filmările din Jamaica, dar şi scene din viitorul film. Daniel Craig, alias James Bond, apare cu un harpon şi într-un club de noapte. De asemenea, apare şi Jeffrey Wright („Westworld“), alias Felix Leiter, contactul lui James Bond la CIA.
 
Videoclipul îi prezintă pe Daniel Craig şi pe regizorul Cary Fukunaga în timpul discuţiilor. 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: