Dezvăluirile incredibile ale lui George Lazenby, al treilea James Bond, despre obţinerea rolului: cum l-a testat studioul pentru a se convinge că nu e gay VIDEO

Dezvăluirile incredibile ale lui George Lazenby, al treilea James Bond, despre obţinerea rolului: cum l-a testat studioul pentru a se convinge că nu e gay VIDEO

George Lazenby l-a jucat o singură dată pe James Bond, în 1969

Actorul George Lazenby (77 de ani), care l-a jucat pe agentul 007 în fimul „On Her Majesty's Secret Service“, din 1969,  a dezvăluit detalii uluitoare din culisele ascensiunii sale în lumea cinematografiei, în noul documentar „Becoming Bond“.

George Lazenby a început să lucreze ca vânzător de maşini second hand în Australia şi, în ciuda lipsei de experienţă, i-a convins pe producătorii filmului James Bond să îl angajeze pentru a-l înlocui pe Sean Connery în rolul iconic, printr-un set incredibil de circumstanţe, aşa cum arată Daily Mail.
 
După succesul său în film, a fost ofertat să joace în următoarele şapte filme Bond şi un bonus de 1 milion de dolari, însă actorul le-a refuzat.
 
Scris şi regizat de Josh Greenbaum, documentarul „Becoming Bond“ foloseşte imagini de arhivă şi repuneri în scenă pentru a spune povestea actorului, despre care acesta spune că este presărată cu romantism, comedie, sex, droguri şi violenţă.
 
George Lazenby povesteşte aventura vieţii sale
 
Despre cum a ajuns la castingul pentru rolul lui James Bond, George Lazenby îşi aminteşte că se bucura de compania unei franţuzoaice superbe în Paris, când agentul de casting Maggie Abbott (jucat de Jane Seymour) a dat de el şi i-a ordonat să se întoarcă la Londra la audiţie pentru Bond.
 
După ce a obţinut râvnitul rol, George a dezvăluit că s-a trezit la uşa camerei de hotel cu un bărbat, însoţit de o femeie superbă, care a susţinut că doamna dorea să facă sex cu el.

 
Pus faţă în faţă cu femeia misterioasă, Lazenby a dezvăluit că s-a supus dorinţelor femeii, în timp ce tovarăşul ei stătea într-un colţ şi citea un ziar. În ce-i povestea situaţia bizară regizorului documentarului, Josh Greenbaum, George a recunoscut că l-a întrebat pe domnul respectiv dacă doreşte să participe, dar acesta l-a refuzat şi a continuat să stea în colţul camerei. Reflectând asupra scenei incredibile, el a explicat: „M-am gândit că aşteaptă la rând. Credeam că este un pervers nenorocit“.
 
   
În ciuda confuziei sale cu privire la modul în care s-au desfăşurat evenimentele, George a povestit că ulterior a ieşit la suprafaţă că bărbatul misterios fusese angajat de studio (Eon Productions).
 
În timp ce părăseau camera de hotel, bărbatul i-a spus lui George: „Studioul a crezut că eşti gay, dar nu eşti.“ Analizând evenimentele câteva decenii mai târziu, lui George încă nu-I venea să creadă că studioul a mers atât de departe.
 
În documentar - care este disponibil pe serviciul de streaming Hulu – cel care l-a jucat pe Bond o singură afirmă: „N-aveam nicio idee că asta a fost un test. M-am gândit doar că m-a lovit norocul.“
 
Odată cu lansarea trailerului pentru documentar, fanii pot arunca o privire asupra poveştii incredibile a lui Lazenby. În teaser, regizorul îl întreabă dacă a spus „o groază de minciuni pentru a obţine rolul?“, la care George a răspuns: „Ei bine, se pare am făcut o treabă bună din moment ce au vrut să semnez pentru încă şase filme. Am refuzat“.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările