Joe Biden s-a vaccinat împotriva COVID. „Este un moment pe care nu-l voi uita putea niciodată”, a declarat noul preşedinte american, înainte să-i întrebe pe cei din jur unde este şi cum a ajuns acolo.
 
După ce i-a fost restricţionat accesul pe Twitter şi Facebook, Trump a fost blocat de platforma pe care se fac programările pentru vaccin.
 
După ce Regina Elisabeta a II-a s-a vaccinat împotriva COVID, Marea Britanie va pune în circulaţie o nouă monedă cu cipul reginei.
 
Papa Francisc a anunţat că se vaccinează săptămâna viitoare. De asemenea, părintele şi-a propus să meargă la sală de luni.
 
Soţia lui Macron nu s-a vaccinat împotriva COVID. Prima doamnă a Franţei încă se plânge că o doare umărul de când a fost vaccinată prima dată. Nimeni n-a reuşit s-o convingă că medicina a evoluat din 1796 până astăzi.
 
Putin şi Merkel au discutat despre posibilitatea de a se combina la un vaccin comun. De asemenea, aceştia au discutat despre posibilitatea de a face chetă pentru o pungă de seminţe şi o bere la pet.
 
Kim Jong Un s-ar fi vaccinat deja împotriva Covid cu un vaccin din China. În acelaşi pachet, chinezii i-au pus şi nişte sarmale cu carne de pangolin.
 

***

Acest articol este un pamflet