VIDEO Prinţul Harry a transmis un mesaj îmbrăcat în Moş Crăciun: unde s-au refugiat ducii de Sussex pentru a-şi petrece sărbătorile în linişte

VIDEO Prinţul Harry a transmis un mesaj îmbrăcat în Moş Crăciun: unde s-au refugiat ducii de Sussex pentru a-şi petrece sărbătorile în linişte

Meghan şi Harry „au fugit“ în Canada de Crăciun FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry, îmbrăcat în Moş Crăciun, a transmis un mesaj emoţionant copiilor care şi-au pierdut părinţii pe câmpul de luptă. Totodată, jurnaliştii britanici au aflat unde s-au refugiat ducii de Sussex pentru a-şi putea petrece Crăciunul departe de atenţia presei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul Harry a surprins pe toată lumea cu o filmare în care apare deghizat în Moş Crăciun pentru a transmite un mesaj copiilor ai căror părinţi au făcut parte din Forţele Armate Britanice. Micuţii se aflau la o petrecere tematică, aşa că Harry şi-a început discursul în spiritual Crăciunului, cu un tradiţional „Ho! Ho! Ho!“. 
 
„Am auzit că sunteţi 190 acolo, aşa că vă rog să creaţi cât de mult haos puteţi. De asemenea, vreau să vă încurajez să vă uitaţi în jurul vostru şi să vedeţi că faceţi parte dintr-o familie. Pe o parte din voi v-am întâlnit anul trecut şi ştiu cât de puternici sunteţi. Da, pierderea unui părinte este incredibil de grea, dar ştiu şi că fiecare dintre voi, ajutându-vă reciproc, veţi avea un viitor uimitor şi un Crăciun fantastic! Părinţii voştri nu vor fi uitaţi niciodată! Sper din tot sufletul şi ştiu, de fapt, că veţi pleca de la petrecere cu un zâmbet larg pe faţă, iar cei mai mici dintre voi probabil plini de mâncare“, a glumit prinţul Harry. 
 
Petrecerea pentru copiii rămaşi fără un părinte a avut loc la bordul unei bărci pe râul Tamisa, iar organizatoarea a precizat că mesajul prinţului Harry a însemnat mult pentru micuţi, mai ales că aceştia au fost luaţi prin surprindere. 
   
 

În prezent, ducii de Sussex se află într-o pauză de şase săptămâni de la îndatoririle regale şi s-au refugiat, alături de fiul lor Archie, în Canada, la o adresa secretă, pentru a-şi petrece sărbătorile în linişte. Palatul Buckingham a confirmat informaţia pentru Daily Mail, precizând şi că ducii solicită respectarea intimităţii. 
 
Harry şi Meghan se vor abate anul acesta de la tradiţia de a petrece Crăciunul alături de regina Elisabeta. În schimb, cei doi o vor avea alături de sărbători pe mama fostei actriţe şi pe mai mulţi prieteni. 
 
„Abia dacă au ieşit din casă de când au ajuns. Pur şi simplu au petrecut timp împreună, ca familie“, a declarat o sursă apropiată cuplului.
 
„Vor să petreacă timp în privat. Ducele de Sussex a vizitat frecvent Canada în ultimii ani, iar ducesa a locuit acolo timp de şapte ani înainte de a intra în familia regală. Acum se bucură de ospitalitatea poporului candian şi de frumuseţea peisajelor alături de fiul lor“, au precizat reprezentanţii casei regale.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările