VIDEO Inna a ajuns la spital după ce scena pe care cânta s-a prăbuşit. Imaginea şi mesajul transmise de cântăreaţă

VIDEO Inna a ajuns la spital după ce scena pe care cânta s-a prăbuşit. Imaginea şi mesajul transmise de cântăreaţă

Inna susţine un turneu în Turcia, unde este foarte apreciată

Inna (31 de ani) a ajuns la spital după ce scena pe care cânta s-a prăbuşit. Cântăreaţa a făcut publică o imagine în care apare cu picioarele bandajate şi şi-a asigurat fanii că se simte bine şi îşi va continua turneul pe care îl susţine în Turcia.

În timpul concertului din Istanbul, Inna s-a rănit după ce scena s-a prăbuşit. Deocamdată nu sunt cunoscute cauzele care au dus la producerea accidentului, însă din primele imagini surprinse pare că scena a cedat sub greutatea artiştilor, care în acel moment săreau. 


 
Cântăreaţa a ţinut să-şi aisgure fanii că este în afara oricărui pericol şi a publicat o poză în care zâmbeşte de pe patul de spital. Inna, care are picioarele pansate, a anunţat că turneul din Turcia nu va suferi modificări din cauza aceasta. 
 
„Scena s-a prăbuşit. Eu sunt bine! Mulţumesc lui Dumnezeu! Vă mulţumesc că aţi venit! Vă doresc iubire şi pace! Continuăm turneul nostru în Turcia. Ne vedem mâine la Ankara“, a fost mesajul Innei. 
 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: