Vedete din România şi din străinătate care au făcut închisoare. Au văzut cum e viaţa în spatele gratiilor

Vedete din România şi din străinătate care au făcut închisoare. Au văzut cum e viaţa în spatele gratiilor

Viaţa lor nu a fost mereu roz! Stălucesc acum în lumina reflectoarelor sau s-au depărtat de micul ecran, unele celebrităţi din România şi din străinătate au ajuns în spatele gratiilor! Au făcut închisoare în urma unor abateri comise. Vedetele au povestit dramele din viaţa lor!

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu, nu e uşor să petreci viaţa întreagă în lumina reflectoarelor, să fii recunoscut la toate colţurile de către oameni, să nu poţi merge liniştit la cumpărturi căci fanii doresc un autograf, o poză. Viaţa celebrităţilor pare perfectă, dar nu este! Şi acestea au trecut prin drame, şi acestea au avut parte de momente delicate, chiar au făcut puşcărie. Şi nu, nu amintim doar de starurile din străinătate, ci şi de cele autohtone: Cătălin Botezatu, Brigitte Pastramă, Cristina Ţopescu şi altele.

Cătălin Botezatu a făcut închisoare în Italia

Puţini ştiu că celebrul designer Cătălin Botezatu a fost arestat în 1996 la Cremona, în Italia, şi încarcerat într-o închisoare de maximă securitate, după ce a fost acuzat în ţară de bancrută frauduloasă. Şe ştie că după câteva luni de detenţie în Peninsulă, el a fost extrădat şi plasat în arestul Penitenciarului de la Rahova.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările