Tudor Chirilă, atacat pe Facebook prin postări sponsorizate de filiale PSD: „Autorii sunt aproape simpatici“

Tudor Chirilă, atacat pe Facebook prin postări sponsorizate de filiale PSD: „Autorii sunt aproape simpatici“

Tudor Chirilă FOTO Eduard Enea

Tudor Chirilă a ajuns în atenţia filialelor PSD din Arad şi Sălaj, în urma unei presupuse investigaţii jurnalistice care îl acuză pe artist că ar fi un „instigator al mişcării anarhiste #rezist care îşi propune destabilizarea României“ şi care ar fi finanţată de George Soroş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe pagina oficială de Facebook PSD Arad apare o postare care trimite la o aşa-zisă investigaţie jurnalistică a cărei subiect este „filiera #rezist din audiovizual finanţată de Soroş“, iar Tudor Chirilă şi Melania Medeleanu ar fi actorii principali ai presupusei „mişcări anarhiste“.

Astfel, „o grupare a jurnaliştilor independenţi de investigaţii care activează în underground-urile internetului şi având conexiuni bine ancorate în Facebook“ îl acuză pe cântăreţ că ar fi instigatorul principal al „mişcării #rezist“.

„Tudor Chirilă, vedeta de la «Vocea României», nu este altceva decât un instigator al #rezist, mişcare anarhistă, de extremă dreapta, care îşi propune destabilizarea României şi atacul direct la ordinea constituţională. Faptul că PRO TV şi-l asumă în continuare pe Tudor Chirilă ca fiind un vector de promovare publică, deşi cunoaşte foarte bine activitatea propagandistică a instigatorului #rezist, plasează trustul în zona suspiciunilor rezonabile de colaborare prin interpuşi cu ONG-uri şi case de producţie prin conturile cărora trec mascat banii lui George Soroş“, se arată în articolul promovat de PSD Arad.

Tudor Chirilă: „Se pare că deranjez destul de tare dacă pesediştii au început să distribuie paginile de fake news cu acoperire de pamflet“

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă, nelipsit de la protestele de stradă şi unul dintre cei mai vocali artişti când vine vorba de evenimentele de pe scena politică, a reacţionat cu privire la postarea PSD Arad şi menţionează că „a început să deranjeze foarte tare dacă pesediştii au început să distribuie cu disperare paginile de fake news cu acoperire de pamflet“.

„Se pare că deranjez destul de tare dacă pesediştii au început să distribuie cu disperare paginile de fake news cu acoperire de pamflet. Sigur, autorii sunt aproape simpatici şi poate ar merita un internship la Times New Roman. Trofeul „Noaptea Minţii“ se acordă în unanimitate pentru fraza „gruparea jurnaliştilor independenţi de investigaţii care lucrează în underground-urile internetului şi având conexiuni bine ancorate în Facebook“. P.S. Totuşi nu strică să raportăm shocknews.ro, să curăţăm un pic „undergroundurile internetului.“, a scris cântăreţul. 

De asemenea, textul a fost distribuit şi de pagina de Facebook PSD Sălaj care scrie că „Adevărul iese la iveală, încetul cu încetul“. Mai mult, postarea apare ca sponsored (trad. - sponsorizată). „PSD Sălaj are şi buget de promovare, atât de ancoraţi în Facebook sunt“, scrie Chirilă. 
 

Solistul Vama consideră că în PSD, pe care îl descrie drept „un partid cu o mentalitate de haită“, se dă o luptă acerbă pentru putereDe asemenea, Chirilă afirmă că este mai mult decât evident că social democraţii nu au cum să guverneze pentru că sunt preocupaţi de „furăciune şi putere“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările