VIDEO Secretele din spatele trucurilor de magie. Cum a făcut David Copperfield să dispară Statuia Libertăţii

VIDEO Secretele din spatele trucurilor de magie. Cum a făcut David Copperfield să dispară Statuia Libertăţii

David Copperfield FOTO Profimedia

Jim Steinmeyer, autor american, inventator şi designer de efecte speciale teatrale, a scris mai multe cărţi despre iluzionism şi în una dintre ele a notat: „Magicienii nu îşi protejează secretele de public, protejează publicul de secretele lor‟. Într-adevăr, trucurile de magie sunt spectaculoase, dacă beneficiază de o prezentare pe măsură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magia, aşa cum o ştim, există de ceva vreme, dar trucurile executate par noi şi incredibile. Multe cărţi cuprind scamatorii detaliate pas cu pas, dar celebrele trucuri din istorie, cum ar fi eliberarea lui Houdini din cutia de lemn, sigilată complet şi aruncată în apă sau dispariţia Statuii Libertăţii, rămân încă mistere neelucidate complet. De-a lungul timpului, Harry Houdini a dezvăluit câteva secrete din spatele celor mai cunoscute trucuri ale sale, fiind specializat pe trucuri de eliberare, dar mai sunt necunoscute de aflat despre ele.

Următoarea listă nu expune secretele vreun truc care nu a fost prezentat niciodată publicului. Toate sunt despre trucuri clasice, care te vor lăsa plin de uimire numai dacă te gândeşti când au fost realizate, cu ce condiţii şi cu ce inteligenţă.

Află aici câteva detalii despre trucurile istorice de magie!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările