Se întâmplă şi la case mai mari. Părinţii lui sunt doi actori celebri, cu o avere impresionantă, dar el caută prin gunoaie

Se întâmplă şi la case mai mari. Părinţii lui sunt doi actori celebri, cu o avere impresionantă, dar el caută prin gunoaie

Jesse este fiul unor celebrităţi, dar trăieşte pe străzi (Foto: arhivă)

Averea familiei sale este estimată la 500 de milioane de dolari, dar el doarme pe bănci şi caută prin gunoaie. Suferinţa lui te impresionează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar şi cele mai frumoase familii de la  Hollywood pot trece prin probleme de nedescris. Nu există informaţii despre motivul pentru care fiul celor doi actori alege să trăiască într-o stare jalnică, dar este devastator să îl vezi aşa.

Jess Brolin se află într-o stare deplorabilă şi îşi duce existenţa pe străzile din  California.

După ce şi-a pierdut apartamentul pentru care plătea 800 de dolari pe lună în 2011, bărbatul de 47 de ani a ajuns să doarmă sub cerul liber, aproape de conacul de milioane a părinţilor săi. De atunci, el a refuzat toate ofertele de ajutor din partea familiei sale. Jess este obez şi are picioarele pline de răni.

Citeşte mai multe aici!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările