Rihanna a renunţat la procesul intentat tatălui ei

Rihanna a renunţat la procesul intentat tatălui ei

Cântăreaţa, cel mai bogat muzician din lume, are de mult timp o relaţie tensionată cu tatăl ei, care în trecut s-a confruntat cu alcoolismul şi dependenţa de droguri. FOTO: Getty Images

Rihanna a renunţat la procesul intentat tatălui ei, cu câteva săptămâni înainte ca ei să se întâlnească în sala de judecată, relatează BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreaţa şi-a acuzat tatăl, Ronald Fenty, că s-a folosit abuziv de numele ei pentru propria companie de divertisment şi l-a dat în judecată în 2019 pentru reclamă falsă şi încălcarea intimităţii. Ea a mai spus că el a încercat să îi stabilească un turneu în străinătate fără a avea permisiunea ei.

Cazul urma să fie judecat pe 22 septembrie, însă Rihanna a cerut săptămâna aceasta anularea lui. Nu a fost motivată acţiunea, însă presa americană a sugerat că a fost ajuns la o înţelegere în afara tribunalului.

În documentele depuse în urmă cu doi ani a fost precizat: „Deşi domnul Fenty este tatăl Rihannei, el nu are şi nu a avut vreodată autoritatea de a acţiona în numele Rihannei”.Ea a susţinut că, în 2017, tatăl ei şi Moses Perkins au creat o companie numită Fenty Entertainment, care, în mod repetat, a afirmat că este afiliată Rihannei.

Avocaţii artistei au susţinut că Fenty Entertainment a încercat să stabilească un turneu de 15 concerte în America Latină, în valoare de 15 milioane de dolari, dar şi show-uri în Los Angeles şi Las Vegas, fără a avea permisiunea Rihannei.

În plus, Ronald Fenty ar fi încercat să profite de pe urma mărcii „Fenty”, pe care Rihanna a folosit-o pentru mai multe afaceri, inclusiv linia sa de cosmetice, Fenty Beauty.

Anterior, tatăl ei a încercat să îşi creeze propria marcă pentru nume, ca parte a unui plan de a-şi deschide un lanţ de hoteluri boutique, a mai susţinut Rihanna în documentele depuse. Cererea lui a fost respinsă de US Patent and Trademark Office.

Cerând o hotărâre judecătorească împotriva tatălui ei şi a partenerului lui de afaceri, Rihanna a spus că activităţile lor au încălcat legile concurenţei şi confidenţialităţii.

Cântăreaţa, cel mai bogat muzician din lume, are de mult timp o relaţie tensionată cu tatăl ei, care în trecut s-a confruntat cu alcoolismul şi dependenţa de droguri.

Niciuna dintre părţi nu a comentat momentan încheierea cazului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările