Rihanna îşi închiriază conacul uriaş din Beverly Hills, care valorează 13,8 milioane de dolari. Ce sumă cere pe lună

Rihanna îşi închiriază conacul uriaş din Beverly Hills, care valorează 13,8 milioane de dolari. Ce sumă cere pe lună

Cea mai recentă afacere a Rihannei, artista în vârstă de 33 de ani, vine la câteva luni după ce a cumpărat o altă proprietate pentru 10 milioane de dolari  Foto: guliver getty images

Rihanna îşi închiriază uimitorul conac din Beverly Hills,  cu cinci dormitoare şi şapte băi, de 13,8 milioane de dolari, care are un spaţiu de locuit de 7.628 de metri pătraţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe aceeaşi stradă, mai închiriazăproprietăţi Mariah Carey şi Madonna, informează Daily Mail.

Potrivit sursei citate conacul Rihannei se poate închiria contra sumei de 80.000 de dolari, lunar. Proprietatea se întinde pe un lot de 21.958 de metri pătraţi şi a fost construit în anul 1930.

Locuinţa a fost deţinută anterior de Mary Sheldon, fiica Iui I Dream of Jeanie, creatorul lui Sidney Sheldon. 

Spaţiul include o curte centrală în aer liber, cu o terasă în aer liber, piscină şi spa. În interior are cinci dormitoare, şapte băi, o sală de sport ultramodernă şi o bucătărie plină de suprafeţe de marmură, două insule şi corpuri de alamă.

Cea mai recentă afacere a Rihannei, artista în vârstă de 33 de ani, vine la câteva luni după ce a cumpărat o altă proprietate pentru 10 milioane de dolari, chiar alături de conacul ei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările