Presa străină dezvăluie detaliile incidentului care a determinat-o pe Angelina Jolie să divorţeze de Brad Pitt: actorul a implorat-o să se mai gândească

Presa străină dezvăluie detaliile incidentului care a determinat-o pe Angelina Jolie să divorţeze de Brad Pitt: actorul a implorat-o să se mai gândească

Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost împreună vreme de 12 ani FOTO Guliver/Getty Images

Angelina Jolie a hotărât să divorţeze după ce Brad Pitt a avut o reacţie agresivă faţă de fiul lor, Maddox, în momentul în care acesta a intervenit pentru a-i lua apărarea într-o discuţie în contradictoriu a cuplului. De asemenea, FBI a confirmat pentru presa străină că are în vedere deschiderea unei investigaţii ce-l vizează pe starul american.

Ştiri pe aceeaşi temă

După 12 ani de relaţie şi şase copii împreună, Angelina Jolie a decis să divorţeze de Brad Pitt, iar publicaţiile străine scriu că motivul care a determinat-o să facă acest pas ar fi o altercaţie pe care cei doi au avut-o recent. Incidentul, care a fost surprins de camerele de supraveghere, s-a petrecut săptămâna trecută, când familia se întorcea din Franţa la bordul unui avion privat. 
 
Potrivit unor surse ale revistei „US Magazine“, în imaginile surprinse pe Aeroportul Internaţional Falls din Minnesota, Pitt pare să fie sub influenţa alcoolului şi ţipă. Cei doi soţi ar fi avut un schimb intens de replici, iar Maddox, fiul în vârstă de 15 ani al cuplului, ar fi intervenit pentru a-i lua apărarea actriţei, moment în care Brad şi-a pierdut cumpătul, însă este subliniat faptul că nu a devenit violent fizic. 
Mai mult, o sursă apropiată lui Brad Pitt susţine că acuzaţiile formulate împotriva acestuia sunt exagerate şi chiar fabricate.
 
„Pitt a fost mereu mai strict, dorea să le impună reguli puţin mai stricte. Nu a fost niciodată violent cu cei mici, deşi a avut câteva izbucniri de mânie, poate doar să fi ridicat tonul la ei. Angelina a avut întotdeauna o atitudine mai relaxată cu copiii. Nu ţipa niciodată la ei“, au declarat recent surse apropiate cuplului. 
 
brangelina
Angelina Jolie şi Brad Pitt, alături de fiul lor cel mare, Maddox FOTO Guliver/Getty Images
 
Totuşi, Federal Bureau of Investigation (FBI) a transmis o declaraţie oficială prin care anunţă că ia în considerare deschiderea unei investigaţii în cazul actorului, însă în momentul de faţă se fac cercetări pentru a stabili dacă este necesară o asemenea anchetă. 
 
Joi dimineaţă, o maşină a poliţiei a fost văzută oprind la reşedinţa cuplului din Hollywood Hills, unde stă în prezent Brad Pitt, în timp ce soţia sa şi cei şase copii s-au mutat în locuinţa din Malibu. 
 
Pe de altă parte, revista „People“ relatează că deşi acesta a fost momentul în care Jolie a luat decizia de a divorţa, problemele cuplului au început cu mult timp în urmă. Mai mult, chiar dacă era conştient de impasul în care se află relaţia, Pitt a fost „distrus“ în momentul în care actriţa l-a anunţat că a luat o hotărâre. „Angie a discutat cu Brad şi i-a propus să depună actele de divorţ împreună. Ea i-a explicat motivele şi a făcut ceea ce a crezut că e mai bine pentru întreaga familie“, a povestit o sursă pentru „People“. 
 
Revista notează şi că Pitt ar fi implorat-o pe actriţă să nu se grăbească şi să găsească împreună o soluţie pentru a-i pregăti pe cei mici şi, mai ales, pentru a nu-i transforma în ţinta paparazzilor, lucru care s-a întâmplat. Perimetrul reşedinţei cuplului din Hollywood Hills este înconjurat de fotografi, iar poliţia patrulează la intervale regulate.
 
Cei doi nu au căzut de acord nici cu privire la custodie: în timp ce Jolie a cerut custodia deplină a celor şase copii, cu o clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita, starul american este dispus să lupte în instanţă pentru a obţine o custodie comună. Actriţa nu a solicitat pensie alimentară pentru ea, nici pensie de întreţinere a copiilor.

Până în momentul de faţă, ambii actori au solicitat să le fie respectată intimitatea şi au declarat că binele copiilor este tot ceea ce contează. Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au început relaţia în 2004, în urmă cu doi ani s-au căsătorit, şi au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, născut în 2001, Pax, născut în 2003, Zahara, născută în 2005 - şi trei biologici - Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne şi Knox, născuţi în 2008. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările