Oprah Winfrey, primele declaraţii despre zvonurile că ar candida la alegerile prezidenţiale din SUA. Ce hotărâre a luat vedeta TV

Oprah Winfrey, primele declaraţii despre zvonurile că ar candida la alegerile prezidenţiale din SUA. Ce hotărâre a luat vedeta TV

Oprah Winfrey nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2020 FOTO Guliver/Getty Images

Oprah Winfrey a dezminţit zvonurile conform cărora ar urma să candideze la viitoarele alegeri prezidenţale din Statelor Unite Ale Americii, în 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu acordat revistei InStyle, cunoscuta vedetă tv Oprah Winfrey (63 de ani) declară că nu va candida la viitoarele alegeri prezidenţiale din SUA, potrivit Business Insider. 
 
Oprah Winfrey susţine că nu are „ADN-ul“ necesar pentru a fi preşedinte al SUA.
 
„M-am simţit întotdeauna foarte sigură şi încrezătoare în mine, ştiind ce am putut face şi ce nu am putut. Şi candidatura nu este ceva care să mă intereseze. Nu am ADN-ul necesar“,  a precizat Oprah Winfrey.
 
Speculaţia că Oprah ar putea candida a apărut după ce vedeta a ţinut un discurs de impact Gala Globurile de Aur, unde realizatoarea TV a elogiat femeile care şi-au împărtăşit poveştile privind hărţuirea sexuală şi abuzurile suferite, afirmând că „o nouă zi este la orizont pentru femei“.
 
Oprah a precizat în trecut că nu are planuri de a candida, dar surse apropiate realizatoarei au declarat pentru CNN. că Oprah „se gândeşte serios să candideze la preşedinţia SUA, dar nu a luat încă o decizie“. De altfel, după discursul de la Globurile de Aur, partenerul de viaţă al vedetei, Stedman Graham, a declarat: „Cu siguranţă ar face asta“. 
 
Chestionat de jurnalişti despre o eventuală competiţie cu vedeta TV, preşedintele Donald Trump a declarat că va fi „distractiv“, dar tot el va câştiga: „Da, aş învinge-o pe Oprah. Ar fi foarte distractiv. Totuşi nu cred că va candida”, a declarat Trump într-o întâlnire la Casa Albă.
 

Regina talk show-urilor, miliardară şi cea mai influentă femeie de culoare

Supranumită „Regina talk show-urilor“, Oprah Gail Winfrey, născută pe 29 ianuarie 1954, este actriţă, realizatoare şi prezentatoare de televiziune, cunoscută mai ales pentru serialul de tip talk-show care îi poartă numele, difuzat de posturile TV americane din 1986 până în 2011.
 
De-a lungul anilor, Oprah a atras o audienţă de peste 16 milioane de telespectatori, iar pentru fiecare 30 de secunde de publicitate difuzate în timpul show-ului primea 1 milion de dolari. Începând din 2011, vedeta americană are propriul post de televiziune, OWN, pe care îl administrează în cooperare cu Discovery Communications.  

Oprah, alături de partenerul ei de viaţă Stedman Graham FOTO Getty Images
 
Potrivit Forbes, Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari în anul 2014. A întreprins ample acţiuni filantropice şi este considerată una dintre cele mai influente femei din lume.
 
Oprah a avut, însă, o copilărie nefericită şi s-a aflat în pragul sinuciderii din cauza abuzurilor la care a fost supusă. Violată la vârsta de 14 ani şi rămasă însărcinată, Oprah a a suferit un avort spontan, iar în acel moment tatăl său i-a spus că a primit o nouă şansă. Acele cuvinte au motivat-o să atingă succesul de care se bucură astăzi, după cum a mărturisit chiar ea: „Am fost salvată de acea întâmplare nefericită şi atunci am luat decizia de a-mi schimba viaţa, de a reuşi.“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările