O cunoscută artistă britanică şi-a arătat aprecierea faţă de Inna şi Alexandra Stan: Cum i-au răspuns româncele

O cunoscută artistă britanică şi-a arătat aprecierea faţă de Inna şi Alexandra Stan: Cum i-au răspuns româncele

Alexandra Stan şi Inna sunt două cântăreţe românce apreciate în străinătate

Cântăreaţa britanică Ellie Goulding (29 de ani), cunoscută mai ales pentru piesa „Love Me Like You Do“, inclusă pe coloana sonoră a dramei erotice „Fifty Shades of Grey“, s-a declarat fana a două dintre melodiile cântăreţelor românce cu succes internaţional, Inna şi Alexandra Stan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zilele trecute, Ellie Goulding a făcut referire în două dintre postările sale de pe Twitter la piesele „Hot“ şi „Mr. Saxobeat“, care fac parte din repertoriul artistelor românce. 
 
„Mr. Saxobeat este 100% o plăcere vinovată“ şi „Aşa este şi Inna – Hot“, a scris Ellie pe Twitter.
 
La rândul lor, Inna şi Alexandra Stan au ţinut să-i mulţumească artistei şi i-au răspuns în comentarii. 
 
„Mulţumesc mult, Ellie Goulding, chiar apreciez. Iubesc muzica ta“, a scris Inna, iar fanii şi-au exprimat dorinţa unei colaborări între cele două. „Mulţumesc, love! Am rămas fără cuvinte“, a răspuns şi Alexandra Stan.
 
 

Ellie Goulding este o cântăreaţă şi compozitoare din Anglia. Ea a câştigat Critics’ Choice Award la Brit Awards, în 2010. Mai mult, la BRIT Awards 2014, Goulding a primit premiul Best British Female. Cel mai recent single al său este „Still Falling for You“.
 
 
Despre Ellie Goulding s-a scris anul aceasta că ar fi avut o relaţie cu Prinţul Harry, după ce a fost surprinsă în compania acestuia la o petrecere, mai multe surse dezvăluind că cei doi au fost foarte apropiaţi şi chiar s-au sărutat. Zvonurile nu au fost însă confirmate de cei doi, iar în prezent Prinţul Harry a recunoscut relaţia cu actriţa americană Meghan Markle (35 de ani), cunoscută pentru rolul din serialul „Suits“.
citeste totul despre: