Nicole Kidman, pusă la zid după ce a ieşit din rând şi a declarat că americanii trebuie să-l sprijine pe Donald Trump: cum a răspuns actriţa criticilor

Nicole Kidman, pusă la zid după ce a ieşit din rând şi a declarat că americanii trebuie să-l sprijine pe Donald Trump: cum a răspuns actriţa criticilor

Nicole Kidman nu a dorit să dea curs controversei FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Nicole Kidman (49 de ani), care are dublă cetăţenie – americană şi australiană, a revenit cu lămuriri după ce a fost criticată pentru declaraţia prin care îi îndemna pe cetăţenii Statelor Unite să-l sprijine pe preşedintele-ales, republicanul Donald Trump.

Nicole Kidman a stârnit un val de reacţii negative după ce şi-a exprimat un punct de vedere diametral opus de al colegilor de breaslă cu privire la învestitura lui Donald Trump. La scurt timp după ce Meryl Streep l-a criticat în termeni duri pe republican prin intermediul discursului de la gala Globurile de Aur 2017, moment ce a subliniat o dată în plus că Hollywood-ul este total împotriva preşedintelui-ales, Kidman a declarat într-un interviu pentru BBC că oamenii ar trebui să-l susţină pe Trump. 
 
„El este preşedintele-ales, iar noi, ca ţară, trebuie să sprijinim preşedintele, indiferent de persoana care deţine această funcţie, deoarece preşedintele reprezintă baza naţiunii. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat, el este acolo, iar noi trebuie să mergem mai departe“, a comentat Kidman.
 
Declaraţiile nu au fost deloc apreciate în mediul online, mulţi fiind de părere că artista a dat dovadă de ipocrizie, având în vedere că în acelaşi interviu a precizat că „îşi ia foarte în serios angajamentul faţă de problemele femeilor“ şi i-a încurajat pe americani să sprijine un om a cărui camapanie electorală s-a bazat pe o retorică misogină, rasistă şi xenofobă. 
„Ruşine, Nicole Kidman, pentru că îl susţii pe Trump. Ca femeie şi având dublă cetăţenie ar trebui să dea dovadă de mai multă responsabilitate când vine vorba de persoanele pe care le promovează“, „Este timpul să o adăugăm pe Nicole Kidman pe lista boicotului“ sunt doar câteva dintre comentariile acide la adresa artistei. 
Ulterior, Nicole Kidman a revenit asupra declaraţiilor şi a încercat să explice motivaţia din spatele acelor cuvinte. „Am încercat să subliniez că eu cred în democraţie şi în Constituţia americană, atât de simplu. Nu mai vreau să fac niciun fel de comentariu. Asta este ceea ce am încercat să spun şi nu e deloc greu de înţeles“, a clarificat actriţa pentru Access Hollywood. 
 
Nu mai este un secret că Hollywood-ul, printr-o serie de nume extrem de apreciate, nu-l acceptă pe Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite ale Americii. De la „războiul“ declaraţiilor dintre Meryl Streep şi republican, la scrisoarea deschisă a lui Robert DeNiro şi până la refuzurile unor cântăreţi celebri precum Celine Dion şi Sir Elton John de a susţine recitaluri la ceremonia de învestire a lui Trump, Hollywood-ul este gata să lupte cu toate armele din dotare împotriva viitorului preşedinte al SUA. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările