Monica nu-şi poate lua încă fiica: Irina are rubeolă

Monica nu-şi poate lua încă fiica: Irina are rubeolă

Irinel spune că fetiţa a „lăcrimat“ că va locui cu mama ei (stanga) Monica a închiriat un apartament în care va sta cu Irina (dreapta)

Deşi magistraţii i-au acordat custodia temporară a Irinei, cel puţin până la pronunţarea divorţului, Monica Columbeanu nu se poate încă bucura de prezenţa fiicei sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Modelul a încercat să-şi ia fetiţa de la Izvorani încă de marţi, dar nu a fost primită în curtea casei pe motiv că Irinel nu este acasă.

Coincidenţă sau nu, astăzi, când Monica a intrat în posesia  documentului care îi oferă dreptul doamnei Columbeanu de a-şi lua fetiţa, Irina s-a îmbolnăvit de rubeolă. La vila de la Izvorani a fost chemată joi o ambulanţă, iar potrivit surselor medicale Irina ar avea rubeolă, motiv pentru care trebuie să stea în casă trei săptămâni.

În acest timp, Monica îşi căuta fetiţa la grădiniţă, pentru că are deja în mână hotărârea tribunalului prin care i-a fost încredinţată custodia temporară.

Citiţi şi:

Ramona Gabor: „Irina Columbeanu spune despre Irinel că el este regina cea rea"

Monica îl atacă pe „geniul malefic"


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările