Mircea Badea, mesaj pe Facebook despre actorul Marius Manole: „E chiar mai prost decât Tudor Chirilă“. Replicile celor doi artişti

Mircea Badea, mesaj pe Facebook despre actorul Marius Manole: „E chiar mai prost decât Tudor Chirilă“. Replicile celor doi artişti

FOTO Captură Youtube

Mircea Badea (43 de ani) le-a adresat cuvinte jignitoare actorului Marius Manole şi solistului Tudor Chirilă, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un mesaj postat pe Facebook, Mircea Badea l-a numit pe Marius Manole (39 de ani) „mai prost decât Chirilă“, în urma unor opinii exprimate de actor în cadrul unei emisiuni de televiziune.
 
„Eu cred că Marius Manole e chiar mai prost decât Tudor Chirilă. Boul bălţii! (tocmai l-am vazut la teveu)“, a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook.
 
Prezentatorul a făcut aceste comentarii în urma unei emisiuni tv la care Marius Manole a fost invitat să vorbească despre câteva probleme sociale cu care se confruntă România. 
  
În replică, Marius Manole a distribuit mesajul lui Mircea Badea pe pagina sa de Facebook şi i-a transmis pe această cale lui Tudor Chirilă (43 de ani), ironic, că i-a luat locul.
 
„Tudor Chirilă …. îmi pare rău, de data asta te-am luat !“, a replicat Marius Manole.
Răsunsul lui Tudor Chirilă nu a întârziat să apară, iar artistul i-a lăsat un comentariu, în aceeaşi notă ironică, declarând că lui îi place competiţia.
 
„Întotdeauna mi-a plăcut competiţia şi am respectat învingătorul Welcome to the club. Hope you gonna stay/ Bine ai venit în club. Sper să rămâi“, a răspuns Chirilă.
 
FOTO ProTV
Mircea Badea a fost somat public şi amendat de CNA pentru limbaj injurios la adresa protestatarilor, în urmă cu aproxiamtiv o lună. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: