Mihaela Rădulescu, mesaj pentru adolescente: „La feminitatea absolută şi la fineţe nu se ajunge luând-o de la grădiniţă cu vopsitul unghiilor“ FOTO

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru adolescente: „La feminitatea absolută şi la fineţe nu se ajunge luând-o de la grădiniţă cu vopsitul unghiilor“ FOTO

Mihaela Rădulescu FOTO Instagram

Mihaela Rădulescu (48 de ani) a publicat pe reţelele sociale un mesaj critic cu privire la adolescentele care aleg să se fardeze şi să poarte tocuri încă de la vârsta de 12 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

În plus, vedeta de televiziune mărturiseşte că, în situaţia în care ar fi avut o fetiţă, ar fi avut grijă ca ea să se păstreze pentru cât mai multă vreme „un copil“. 
 
Mihaela Rădulescu le atenţionează pe mame să pună accent pe o „educaţie solidă, cu grijă pentru formatat nu doar mintea, ci şi trupul, atitudinea, raportarea la ceilalţi şi încrederea în sine“, scrie click.ro. 
 
„N-am avut o copilărie roz, ca mai toate fetiţele de azi, nu m-am jucat cu păpuşi Barbie, nu aveam paiete pe pantofi şi nici nu m-am fardat vreodată, până la 18 ani. Şi dacă aveam o fetiţă de crescut acum, în această epocă, aş fi făcut totul să rămână copil... toată copilăria, să nu accelereze procesul celei mai pure şi mai frumoase perioade din viaţă. La feminitatea absolută, la graţie şi fineţe nu se ajunge luând-o de la grădiniţă cu vopsitul unghiilor, ci cu o educaţie solidă, cu repere semnificative, cu grijă pentru formatat nu doar mintea, ci şi trupul, atitudinea, raportarea la ceilalţi, încrederea în sine...“, a scris vedeta. 
 
Mihaela a scris acest mesaj după ce a mărturisit că a văzut pe stradă o fetiţă de 12 ani, arătând ca  „Miss Piggy“, din cauza machiajului excesiv pe care îl purta.
 
„Nu mi-a venit pe cer senin ideea, ci pentru că am văzut o fetiţă de 12 ani cu tocuri şi fardată excesiv, de mână cu mama ei, mândră şi semănând izbitor cu Miss Piggy. Dar, nu-i aşa, fiecare procedează cum crede că e corect, mai ales când e vorba de proprii copii... Să ne revenim. Luaţi un gând bun şi un zâmbet cât se poate de roz de la mine! Miha“ a fost mesajul publicat pe Instagram de Mihaela Rădulescu.

FOTO ProTV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările