Michael Douglas a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale tatălui său, Kirk Douglas, de pe patul de spital

Michael Douglas a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale tatălui său, Kirk Douglas, de pe patul de spital

Michael Douglas şi Kirk Douglas FOTO Facebook Michael douglas

Michael Douglas (76 de ani) a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale tatălui său, legendarul actor Kirk Douglas, care a murit săptămâna trecută, la vârsta de 103 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kirk Douglas, fiul unui peticar devenit unul dintre cei mai buni actori ai Hollywood-ului, a murit pe 6 februarie, la 103 ani. 

Actorul Michael Douglas a mărturisit că tatăl său, regretatul Kirk Douglas, şi-a folosit ultimele cuvinte pentru a face o declaraţie politică. 

Astfel, acesta şi-ar fi arătat susţinerea faţă de candidatul la preşedinţia SUA, democratul Michael Bloomberg, potrivit huffpost.com.  

„Nu ştiu dacă a glumit sau nu, dar printre ultimele sale cuvinte pe care mi le-a spus în spital, când mi-a cerut să mă apropii, m-am apropiat, s-a uitat la mine şi mi-a spus: «Mike poate face asta»“, a declarat Michael Douglas la lansarea campaniei prezidenţiale a miliardarului american Michael Bloomberg.

„Nu mă pot gândi la un candidat mai bun la alegerile prezidenţiale ale SUA decât Michael Bloomberg“, a declarat Michael Douglas.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările