Mesajul emoţionant al actorului Bogdan Talaşman, coleg cu Busu în spectacolul de la Craiova. „I-am făcut o poză înainte. Eu râdeam, el voia să pară serios“

Mesajul emoţionant al actorului Bogdan Talaşman, coleg cu Busu în spectacolul de la Craiova. „I-am făcut o poză înainte. Eu râdeam, el voia să pară serios“

Florin Busuioc a suferit marţi seară un infarct miocardic acut FOTO Pro TV

Unul dintre colegii de scenă ai lui Florin Busuioc, din spectacolul jucat la Craiova înainte ca prezentatorul să sufere un infarct, a transmis un mesaj emoţionant şi a făcut publică o fotografie în care l-a surprins pe Busu înainte de a intra pe scenă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul Bogdan Talaşman, cunoscut din filmul „Sunt o babă comunistă“ (2013) şi care face parte din distribuţia piesei de teatru „Central Park“, alături de care Florin Busuioc a jucat pe scena teatrului din Craiova marţi seară, a transmis un mesaj. 

Pe pagina personală de Facebook, actorul a postat şi o fotografie alături de Busu, făcută înainte de spectacol. 

„Ieri, i-am făcut lui Busu o poză înainte de spectacol. Eu râdeam, iar el voia să pară serios! Poate mult prea serios! Acum Busu luptă! Şi o să fie bine! Pentru că dincolo de faptul că e un actor minunat, e un om bun, un coleg generos şi un bărbat puternic. Luptă, Busule! Suntem toţi alături de tine! Mulţumim din suflet echipei de doctori de la Spitalul Municipal Craiova, precum şi echipei SMURD. 

Echipa „CentralPark“: Dragoş Câmpan. Andreea Grămoşteanu, Adelaida Zamfira, Ioana Mărcoiu, Nadiana Sălăjean, Bogdan Talaşman“, a fost mesajul actorului Bogdan Talaşman.  

 

Reamintim că Actorul Florin Busuioc a fost operat marţi seara, în Craiova, după ce a făcut infarct la terminarea unui spectacol în care jucase. Florin Busuioc a fost transferat la Bucureşti, cu un elicopter SMURD, la Fundeni. 

Conform News.ro, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean Craiova a mai făcut următoarele declaraţii: „În Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns cu stare gravă intubat şi ventilat mecanic, cu instabilitate hemodinamică. S-a confirmat diagnosticul de infarct miocardic acut şi în paralel cu stabilizarea pacientului a fost mobilizată urgent echipa de cardiologie intervenţională pentru continuarea protocolului terapeutic respectiv coronarografie şi stentare. S-a luat această decizie de către managerul spitalului întrucât medicul şef al clinicii de cardiologie nu a putut fi contactat”.

Florin Busuioc tocmai ieşise de pe scenă când a spus că îi este rău şi nu poate să mai respire. A vrut să meargă afară, să ia o gură de aer, dar nu a reuşit. S-a aşezat pe un scaun şi s-a prăbuşit. Imediat colegii au sunat la 112. Conform mai multor surse, Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, dar medicii de pe ambulanţă ajunşi imediat la faţa locului au reuşit să-l resusciteze. 

A fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, la Terapie Intensivă. A fost intubat şi ventilat mecanic, iar apoi a intrat în sala de operaţie imediat după miezul nopţii, pentru montarea unui stent.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: