Marilyn Manson cere respingerea procesului intentat de actriţa din „Game of Thrones” care îl acuză de agresiune sexuală

Marilyn Manson cere respingerea procesului intentat de actriţa din „Game of Thrones” care îl acuză de agresiune sexuală

FOTO Shutterstock

Echipa de avocaţi a lui Marilyn Manson a cerut la tribunal respingerea procesului intentat de actriţa Esmé Bianco, cunoscută din „Game of Thrones”, care îl acuză de agresiune sexuală.

La finalul lunii aprilie, Bianco a depus o plângere pe numele Brian Warner, numele real al lui Manson, la un tribunal din California.

Ea a spus că a fost invitată de două ori la Los Angeles de Marilyn Manson în vederea angajarii, însă a avut parte de acte de violenţă sexuală, afirmând că a fost violată, între altele.

Miercuri, avocaţii lui Manson au cerut ca procesul să fie respins, notând că acuzaţiile lui Bianco „sunt false, fabulaţii şi o componentă cheie a unui atac coordonat al mai multor reclamante care caută, cinic şi pe căi necinstite, să monetizeze şi exploateze mişcarea #MeToo”, citează Variety.

La începutul acestui an, Marilyn Manson a fost abandonat de casa de discuri Loma Vista Recordings, după ce actriţa Evan Rachel Wood a dezvăluit că a abuzat-o în timpul relaţiei lor de trei ani.

Ulterior, a fost dat în judecată de actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”), care îl acuză de agresiune sexuală, apoi de o fostă asistentă, care îl învinuieşte de agresiune sexuală şi hărţuire, şi de o fostă iubită, care susţine că a violat-o şi că a ameninţat că o omoară.

Manson a negat aceste acuzaţii, spunând că sunt „denaturări oribile ale realităţii”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările