Mădălina Ghenea, apariţie strălucitoare pe covorul roşu de la Cannes. Ce ţinută a purtat românca FOTO

Mădălina Ghenea, apariţie strălucitoare pe covorul roşu de la Cannes. Ce ţinută a purtat românca FOTO

Mădălina Ghenea FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa şi modelul Mădălina Ghenea (30 de ani) a strălucit pe covorul roşu de la Cannes 2019. Românca a fost prezentă la premiera noului film al lui Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood“, cu Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio în rolurile principale.

Mădălina Ghenea şi-a făcut apariţia pe covorul roşu de la celebrul festival de film, la premiera producţiei „Once Upon a Time in Hollywood, în regia lui Quentin Tarantino, ce a avut loc pe 21 mai. Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 26 iulie. 
 
Astfel, românca s-a aflat în prezenţa celebrilor actori Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio. Cu cel din urmă, Mădălina Ghenea ar fi avut o relaţie, potrivit presei internaţionale. Leonardo DiCaprio a venit la Cannes însoţit de actuala sa parteneră, Camila Morreno. 
 
Mădălina Ghenea a strălucit pe covorul roşu, atât la propriu, cât şi la figurat. Românca a purtat o rochie albă din voal, cu paiete argintii, trenă şi pene de struţ. Actriţa şi-a accesorizat ţinuta cu sandale argintii, un inel, cercei şi o diademă cu pietre preţioase. 
 
Mădălina Ghenea la Cannes, pe 21 mai, la premiera filmului „Once Upon a Time in Hollywood“ FOTO Guliver/Getty Images
 
Mădălina Ghenea la Cannes, pe 21 mai, la premiera filmului „Once Upon a Time in Hollywood“ FOTO Guliver/Getty Images
 
Ea a participat şi la petrecerea de seară, unde a optat pentru o rochie albă, lungă, care i-a pus în evidenţă silueta perfectă. 
 
Mădălina Ghenea la after party-ul Cannes, 21 mai FOTO Guliver/Getty Images

Cea de-a 72 ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes a început pe 14 mai cu proiecţia filmului „The Dead Don't Die“, regizat de Jim Jarmusch.
 
Până pe 25 mai vor fi proiectate la Cannes producţii cinematografice din toată lumea, între care şi pelicula „La Gomera“ a regizorului român Corneliu Porumboiu, care va intra în competiţia oficială a Festivalului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: