Loredana l-a întâlnit pe Dalai Lama, într-o călătorie spirituală în Tibet: „Mi-a dat o misiune“ FOTO

Loredana l-a întâlnit pe Dalai Lama, într-o călătorie spirituală în Tibet: „Mi-a dat o misiune“ FOTO

Loredana a povestit ce a simţit la întâlnirea cu Dalai Lama FOTO Arhivă

Loredana Groza (46 de ani) a dat mâna cu liderul spiritual Dalai Lama şi a mărturisit ce a simţit la întâlnirea cu acesta.

Aflată într-o călătorie spirituală în India şi Tibet, Loredana a ajuns până în oraşul în care locuieşte Dalai Lama, Dharamshala, unde l-a întâlnit pe liderul spiritual care e inspiraţie pentru o lume întreagă.

Loredana a postat pe pagină sa de Facebook o fotografie în care ea şi Dalai Lama se ţin de mâna. Fotografia este însoţită de următorul text:

„Mi-am dorit mult să-l întâlnesc pe Dalai Lama. Voiam să-i spun că-l iubesc şi voiam să simtă că dragostea mea vine din ceea ce am învăţat de la el. Să-i dăruiesc puţin din ceea ce, cu ajutorul lui, am învăţat să primesc de la oamenii buni care inspiră şi mă însoţesc în viaţă şi pe scenă. «Love and compassion are necessities, not luxuries. Without them humanity cannot survive» (n.r. - Dragostea şi comapasiunea sunt necesităţi, nu bogăţii. Fără ele, umanitatea nu poate supravieţui). Zilele trecute când l-am întâlnit mi-a dat o misiune şi voi face tot ce ţine de mine pentru ca Dalai Lama să vină în România. Cu dragoste, din inimă. Loredana”

Artista a povestit în multe interviuri despre preocupările sale pentru o educaţie spirituală susţinută, fiind o frecventă practicantă de yoga şi  o promotoare a unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat. Întâlnirea cu Dalai Lama era unul dintre marile sale visuri care, iată, a devenit realitate. 

FOTO Facebook 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: