Lady Gaga şi Jennifer Lopez transmit mesaje de pace înaintea ceremoniei de învestire a lui Biden

Lady Gaga şi Jennifer Lopez transmit mesaje de pace înaintea ceremoniei de învestire a lui Biden

Lady Gaga

Lady Gaga şi Jennifer Lopez au transmis imagini şi mesaje de pace înaintea ceremoniei de miercuri a inaugurării noului mandat prezidenţial la care sunt invitate să cânte.

Invitate să cânte la ceremonia de învestire a lui Joe Biden, Lady Gaga şi Jennifer Lopez au transmis mai multe imagini şi mesaje de pace. Lady Gaga a publicat marţi seară, pe Instagram, o fotografie în care apare în Capitoliu, alături de textul: „Mă rog ca mâine (miercuri, n.r.) să fie o zi de pace pentru toţi americanii. O zi de iubire, şi nu de ură. O zi pentru acceptare, şi nu teamă. O zi pentru a visa despre viitoarea noastră bucurie ca ţară. Un vis care nu este violent, un vis care aduce siguranţă sufletelor noastre. Cu dragoste, de la Capitoliu”, scrie news.ro.

Pe de altă parte, Jennifer Lopez a publicat şi ea mai multe imagini, între care una alături de soldaţi din Garda Naţională, în dreptul căreia a scris: „Ce onoare să petrec câteva momente cu aceşti bărbaţi puternici şi aceste femei puternice. Vă mulţumesc pentru serviciul şi sacrificiul vostru. Vă cinstesc astăzi şi în fiecare zi. Mâine voi cânta pentru voi şi pentru toţi americanii”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ulterior, cântăreaţa a publicat şi o fotografie în care apare împreună cu echipa ei pe treptele Capitoliului.

Celor două, pe scena evenimentului de la Washington DC, li se va alătura cântăreţul country Garth Brooks, care la conferinţa de presă susţinută luni a îndemnat la unitate.

Republican declarat, Brooks a spus: „Aceasta nu este o declaraţie politică. Este o declaraţie de unitate. Sunt încântat, emoţionat - toate lucrurile bune, pentru că este vorba despre istorie şi este o onoare să pot sluji”.

Ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte şi a Kamalei Harris în funcţia de vicepreşedinte va cuprinde transmisiuni găzduite de actorul Tom Hanks, cu reprezentaţii Bruce Springsteen, John Legend, Foo Fighters, Jon Bon Jovi, Justin Timberlake şi Demi Lovato.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările