Kathleen Turner, distrusă de un divorţ pe care nu şi l-a dorit

Kathleen Turner, distrusă de un divorţ pe care nu şi l-a dorit

Kathleen Turner şi Michael Douglas au jucat împreună în trei filme (Foto: Profimedia)

Kathleen Turner şi-a dorit să se căsătorească o singură dată şi să rămână cu bărbatul ales până la sfârşitul vieţii. Actriţa a vrut cu adevărat să fie fericită cu soţul ei, dar, după 23 de ani, cuplul a divorţat. Care a fost motivul despărţirii lor dureroase, nimeni nu ştie cu adevărat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu-i place când oamenii văd în ea o femeie singură”, deşi admite că nu se va mai recăsători din nou după ce a divorţat de Jay Weiss.

Kathleen s-a măritat cu dezvoltatorul imobiliar Jay Weiss în 1984. Cei doi au avut împreună o fată. Kathleen era atât de îndrogostită de cel ce îi devenise soţ încât şi-a transformat viaţa într-un şir lung de compromisuri. A preluat religia soţului său evreu. Ba chiar, a fost de acord să îşi crească fiica în iudaism.

Kathleen Turner şi Jay Weiss erau un model pentru toţi cei care îi vedeau împreună. Păreau fericiţi, dar  nimeni nu ştia ce se întâmpla, cu adevărat, în spatele uşilor închise.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: