Johnny Depp o acuză pe Amber Heard că l-a înşelat cu Elon Musk la două luni după nuntă: actorul a oferit detalii despre aventura celor doi FOTO

Johnny Depp o acuză pe Amber Heard că l-a înşelat cu Elon Musk la două luni după nuntă: actorul a oferit detalii despre aventura celor doi FOTO

Johnny Depp (55 de ani) o acuză pe fosta lui soţie, actriţa şi modelul Amber Heard (32 de ani), că l-a înşelat cu miliardarul Elon Musk (47 de ani), la doar două luni după ce s-au căsătorit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Johnny Depp îi cere daune morale în valoare de 50 de milioane de dolari fostei sale soţii, Amber Heard. Actorul a dat-o în judecată pentru defăimare şi acuzaţii false de abuz, relatează Daily Mail
 
Depp descrie acuzaţiile de violenţă domestică, pe care fosta soţie i le-a adus în 2016, ca fiind „o farsă elaborată“ pentru a reveni în centrul atenţiei şi pentru a-şi relansa cariera, folosindu-se de numele lui. 
 
În documentele depuse în instanţă şi obţinute de People, starul susţine că Elon Musk îi făcea vizite nocturne fostei lui soţii, în vila lor din Los Angeles, pe când el se afla în afara ţării pentru filmări. 
 
Johnny Depp susţine de asemenea că fondatorul Tesla se afla în reşedinţa cuplului chiar în seara când Amber Heard îl acuza public pe Johnny Depp de violenţă domestică. 
 
Johnny Depp şi Amber Heard s-au despărţit în mai 2016. Potrivit People, un reprezentant al magnatului a declarat că „Elon şi Amber nu au început să se întâlnească mai devreme de mai 2016“. 
   Elon Musk, dezvăluiri emoÅ£ionante despre despărÅ£irea de Amber Heard: „Am suferit enorm, am iubit-o foarte mult“
Amber Heard şi Elon Musk FOTO People 
 
„Relaţia lor nu a devenit una romantică decât mult mai târziu“, a adăugat reprezentantul fondatorului Tesla. Amber Heard şi Elon Musk au început o relaţie în 2016 şi s-au despărţit doi ani mai târziu. 
 
Avocatul actriţei, Eric M George, a declarat pentru revista People: „Această acţiune frivolă este încă o încercare a lui Johnny Depp de a o reduce la tăcere pe Amber Heard. Ea nu va păstra tăcerea. Acţiunile domnului Depp demonstrează că nu este capabil să accepte realitatea privind comportamentul lui abuziv“. 
 
De asemenea, în decembrie anul trecut, Amber Heard declara că a primit numeroase ameninţări cu moartea după ce l-a acuzat pe Johnny Depp de abuz şi violenţă domestică. 
 
De cealaltă parte a baricadei, avocatul starului a declarat că acuzaţiile aduse lui Depp sunt „complet false“. „Domnul Depp nu a abuzat-o niciodată pe Amber Heard. Acuzaţiile făcute împotriva lui, în 2016, sunt complet şi demonstrabil false. Au fost făcute cu scopul de a o propulsa pe Amber Heard în carieră şi pentru a-şi face publicitate“.  
 
Amber Heard a divorţat de Johnny Depp în mai 2016, după un mariaj de 15 luni, reclamând că a fost agresată fizic şi verbal de soţul ei. Divorţul a fost finalizat în ianuarie 2017, iar Amber s-a ales cu 7 milioane de dolari, dintre care o parte a donat-o unui spital
 

Johnny Depp şi Amber Heard s-au logodit în decembrie 2013, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" din 2011. Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, la insistenţele acesteia, spun apropiaţii, pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. Mariajul lor a durat mai puţin de 18 luni. Actorul are doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002 - cu Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani.

Elon Musk, despre despărţirea de Amber Heard: „Am suferit foarte mult“

Într-un interviu pentru revista „Rolling Stone“, inginerul, inventatorul, antreprenorul, investitorul şi programatorul Elon Musk a recunoscut că actriţa Amber Heard a fost cea care a decis să încheie relaţia, după doi ani. Miliardarul a mărturisit şi că despărţirea l-a afectat profund. 
 
„Ea s-a despărţit de mine, mai mult decât m-am despărţit eu de ea, cred. Am fost foarte îndrăgostit de ea şi m-a durut extrem de tare. Am avut dureri emoţionale severe timp de mai multe săptămâni“, a declarat Musk, citat de Daily Mail.
 
Cuplul şi-a anunţat despărţirea în luna august, după doi ani de relaţie, susţinând că unul dintre motivele care a provocat ruptura este programul încărcat care nu le permite să petreacă prea mult timp împreună. La momentul respectiv, Musk a subliniat că au rămas foarte buni prieteni, iar iubirea şi respectul reciproce persistă. De altfel, cei doi au fost surprinşi împreună în Australia la doar câteva zile după ce şi-au încheiat în mod public relaţia amoroasă. 
 

Johnny Depp, acuzat de violenţă domestică în 2016

La sfârşitul lunii mai 2016, Amber Heard a depus actele de divorţ, invocând diferenţe ireconciliabile. Două zile mai târziu, actriţa a apărut la tribunal cu o vânătaie pe faţă pentru a solicita un ordin de restricţie temporar împotriva starului, pe care l-a şi obţinut, susţinând că acesta a agresat-o fizic şi declarând că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Totodată, actriţa a cerut o pensie alimentară de 50.000 de dolari pe lună, declarând că toate cheltuielile sale se ridică la suma de 43.700 de dolari pe lună.
 
Apropiaţii şi avocaţii lui Johnny Depp socoteau aceste acţiuni ale actriţei maniere meschine de a pune mâna pe averea lui, estimată la 400 de milioane de dolari. La puţin timp, avocaţii artistei au decis să retragă solicitarea privind pensia alimentară din cauza acuzaţiilor lansate în presă, actriţa declarându-se îngrijorată că cererea de sprijin conjugal este folosită împotriva ei pentru a distrage atenţia publicului de la problema reală a violenţei conjugale. Decizia vine după ce avocata lui Depp, Laura Wasser, a solicitat judecătorului să respingă cererea soţiei sale, susţinând că Heard doreşte să obţină „compensaţii financiare“, dar şi să câştige simpatie prin invocarea violenţei domestice.
 
„Trăiesc cu spaima că Johnny se va întoarce pentru a mă teroriza fizic şi emoţional“, a mărturisit Heard în faţa judecătorilor, izbucnind în lacrimi la ieşirea din tribunal. „Pe toată durata relaţiei noastre, Johnny a avut un comportament abuziv verbal şi fizic. Am îndurat abuzuri emoţionale, verbale şi fizice din partea lui Johhny, care au inclus umilinţe, ameninţări, comportament ostil la adresa mea de fiecare dată când îi puneam la îndoială autoritatea lui sau nu eram de acord cu el“, a mai spus Amber Heard, povestind în detaliu şi două dintre cele mai grave incidente pentru care a prezentat şi dovezi – mai multe fotografii în care apare cu faţa plină de vânătăi.
 
Una dintre fotografiile prin care Amber Heard a obţinut ordinul de restricţie împotriva lui Johnny Depp FOTO People/Amber Heard 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: