Jennifer şi Gerard, flirt de ochii lumii

Jennifer şi Gerard, flirt de ochii lumii

Jennifer Aniston, într-o postură provocatoare alături de Gerard Butler

Ziarele au cuplat-o pe Jennifer Aniston cu Gerard Butler. Fotografiile cu cei doi sugerează şi ele o idilă. Relaţia a fost creată însă pentru a promova noul lor film.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se părea că actriţa americană în vârstă de 40 de ani nu va găsi în veci fericirea de durată. Săptămâna trecută, actriţa a suferit umilinţa de a-l vedea pe fostul iubit, Vince Vaughn, căsătorindu-se cu o agentă imobiliară pe care a cunoscut-o după ce s-a despărţit de ea, scrie cotidianul britanic „Daily Mail".

Acum însă Jen aprinde ostentativ o idilă cu scoţianul Butler, „băiatul cel rău". Acesta, tot în vârstă de 40 de ani, e cunoscut mai ales pentru rolul regelui spartan Leonidas din pelicula „300". Cei doi au prezentat împreună premiul pentru cel mai bun scenariu la Globurile de Aur, pe 17 ianuarie, la Los Angeles.

S-au dat în spectacol

Jennifer şi-a asigurat atenţia tuturor cu o rochie lungă, neagră, tăiată adânc pe-o parte şi foarte decoltată. După prezentare, Jennifer şi Butler şi-au ţinut în continuare companie. Au băut şampanie în bucătăria Hotelului Beverly Hilton, locul în care s-a făcut decernarea, iar apoi s-au sărutat, susţin sursele anonime citate de cotidianul „Daily Mail".

Ba mai mult, cei doi au fost atât de lipsiţi de inhibiţii încât organizatorii Globurilor au făcut haz de giugiuleala lor prin walkie-talkie! „Cu siguranţă se purtau ca un cuplu", a spus o persoană aflată la eveniment. Un alt invitat a povestit că Jennifer a picurat toată noaptea în urechea lui Butler vorbe doar de ei ştiute.

De pe hollywoodbackwash.com aflăm însă că flirtul dintre cei doi actori are ca unic scop promovarea noului lor film „The Bounty Hunter" („Recompensă cu bucluc"), filmat vara trecută. Totuşi, e plăcut să ţi-i imaginezi împreună. Butler ar fi singurul bărbat din viaţa actriţei de după Brad Pitt care ar putea concura cu el la capitolul sex appeal. După show-ul pe care cei doi l-au oferit la Globurile de Aur, Jennifer şi Butler continuă să încingă spiritele cu un pictorial sexy anunţat pentru numărul viitor al revistei „W".

Ea şi Butler au devenit prima dată apropiaţi pe platourile de filmare la „The Bounty Hunter". În film, alchimia sexuală dintre cei doi e foarte puternică. De altfel, ei apar în câteva cadre foarte intime. Într-una dintre scene, Jen îl leagă pe Butler de pat, cu cătuşe. Zvonurile spun că cei doi au avut atunci o idilă, că se sărutau între scene şi petreceau timpul liber în rulota actriţei.

Butler însă a insistat că sunt doar prieteni. „The Bounty Hunter" va avea premiera în România pe 23 aprilie. În film, Milo (Gerard Butler), un neîntrecut vânător de recompense, află că următoarea sa ţintă este nimeni alta decât fosta sa soţie, Cassidy (Jennifer Aniston). Milo se aruncă în noua misiune cu şi mai mult zel decât de obicei, întrucât între el şi fosta soţie există multe probleme nerezolvate.

Trei bărbaţi în cinci ani

Jennifer Aniston a fost căsătorită aproape cinci ani cu Brad Pitt, până în 2005, când s-au despărţit, iar el s-a însurat cu Angelina Jolie. După Brad au urmat actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi muzicianul John Mayer, de care Jen s-a despărţit anul trecut în martie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările