Ilinca Dinu, fina Angelei Similea, apariţie fermecătoare la X Factor

Ilinca Dinu, fina Angelei Similea, apariţie fermecătoare la X Factor

Ilinca Dinu la X Factor, FOTO Click.ro

În seara de vineri, 13 noiembrie, scena X Factor a avut parte de încă un concurent care are în familie un artist celebru autohton. Este vorba de Ilinca Dinu, de doar 14 ani, care le-a mărturisit juraţilor ulterior că naşa ei de botez este nimeni alta decât Angela Similea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ilinca Dinu este din Bucureşti şi a venit la audiţiile X Factor însoţită de părinţi şi de sora mai mică. Concurenta le-a mărturisit prezentatorilor  emisiunii, Răzvan şi Dani, că cel mai important concurs de muzică pentru ea a fost Festivalul New Wave din Rusia.
 
Acela a fost momentul în care a avut o prestaţie în faţa a 10 000 de oameni şi a fost aleasă să meargă mai departe, dintre miile de participanţi.
 
În faţa juraţilor, Ilinca a mărturisit că naşa ei de botez este cea care a inspirat-o în muzică, iar persoana despre care vorbeşte este chiar celebra Angela Similea. Adolescenta a reuşit să ajungă la inimile juraţilor, însă a primit doar 3 de DA şi a intrat pe lista de aşteptare. Cel care nu i-a acordat votul de încredere a fost Florin Ristei. 
 
Citeşte mai multe despre Ilinica Dinu şi relaţia cu naşa ei pe Click.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările