George Clooney îşi scoate motocicleta la licitaţie, la insistenţele soţiei. Care este motivul pentru care Amal i-a interzis să mai conducă şi ce va face cu banii

George Clooney îşi scoate motocicleta la licitaţie, la insistenţele soţiei. Care este motivul pentru care Amal i-a interzis să mai conducă şi ce va face cu banii

George Clooney şi Amal sunt căsătoriţi din 2014 FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american George Clooney (57 de ani) a anunţat că îşi va dona una dintre motociclete în beneficiul unei organizaţii de ajutorare a veteranilor de război, la însistenţele soţiei sale, după ce recent a suferit un accident rutier.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se pare că soţia actorului, avocata Amal Clooney (40 de ani), vrea ca soţul ei să renunţe la motociclete, mai ales după accidentul în care actorul a fost implicat în Italia, în vara acestui an, scrie Daily Mail. George Clooney a scăpat doar cu răni uşoare din acel accident, deşi a fost proiectat în aer 20 de metri. 
 
În trecut, starul a dezvăluit că soţia l-a obligat să facă o triere a prietenilor şi să renunţe la cei care „nu erau foarte frecventabili“ în opinia ei, aşa că a renunţat la peste zece persoane din cercul său, însă a precizat că Amal Clooney avea dreptate şi este împăcat cu decizia.
 
Acum, George Clooney îşi scoate la licitaţie pe eBay una dintre motocicletele sale Harley-Davidson, cu preţul de pornire de 25.000 de dolari, iar banii vor merge către organizaţia non-profit Homes For Our Troops. 
 
Reprezentanţii acestei organizaţii au declarat că actorul hollywoodian şi bunul său prieten, Jake Tapper, jurnalist CNN, plănuiesc să închidă licitaţia pe 15 noiembrie. Homes For Our Troops va folosi banii rezultaţi din vânzarea motocicletei pentru construirea de locuinţe pentru veteranii de război.
 
Clooney's hog: George Clooney is auctioning off his 2017 Harley-Davidson Touring motorcycle as part of the Homes For Our Troops auction
 
Motocicleta donată este una dintre cele mai noi ale actorului şi face parte dintr-o ediţie limitată Harley Davidson din 2017, FLHTX, şi vine însoţită de autograful lui Clooney, se mai arată pe site. De altfel, motocicleta se numără printre cele mai scumpe articole scoase la licitaţie de către o celebritate în acest scop.
 
Lista mai include o carte Beastie Boys semnată de Michael Diamond (Mike D) şi Adam Horovitz (Ad Rock) şi o pereche de pantofi sport semnată de Ellen DeGeneres.
 

George Clooney a cunoscut-o pe Amal, o avocată specializată în drepturile omului, în 2013, atunci când ea a fost adusă de un prieten comun la locuinţa actorului aflată lângă Lacul Como. „Am gândit că este frumoasă, amuzantă şi evident inteligentă“, a spus Clooney. Cei doi s-au căsătorit în următorul an, în 2014, iar în iunie au devenit părinţii unor gemeni, Ella şi Alexander. 

George Clooney şi soţia lui, Amal Clooney FOTO Guliver/Getty Images
citeste totul despre: