Fotografie adorabilă cu fetiţa de 11 luni a lui Ricky Martin şi a soţului său: cum arată micuţa FOTO

Fotografie adorabilă cu fetiţa de 11 luni a lui Ricky Martin şi a soţului său: cum arată micuţa FOTO

Jwan Yosef şi Ricky Martin au doi copii împreună FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul portorican Ricky Martin (47 de ani) a postat în mediul online o imagine adorabilă cu fiica lui şi a soţului său, Jwan Yosef (35 ani), Lucia, în vârstă de 11 luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ricky Martin a publicat pe Instagram o fotografie simpatică cu fiica sa, Lucia Martin-Yosef, născută în urmă cu 11 luni cu ajutorul unei mame surogat. 
 
Imaginea a fost însoţită de mesajul: „Femeia visurilor mele“.
 
Lucia Martin-Yosef va împlini un an pe data de 24 decembrie, zi în care este născut şi cântăreţul portorican. 

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La dueña de mis sueños. #BabyLucia

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

 
Ricky Martin a anunţat că el şi soţul lui, Jwan Yosef, au devenit din nou taţi în octombrie 2019, Renn Martin-Yoseph fiind al patrulea copil al artistului şi al doilea pe care îl are cu actualul partener. Atunci, cântăreţul a publicat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de soţ şi micuţ.
 
 
 
În august, cuplul a publicat prima imagine a fiicei lui, care s-a născut în preajma Crăciunului 2018.
 
 
Ricky Martin este şi tatăl gemenilor Matteo şi Valentino, care s-au născut atunci când cântăreţul avea o relaţie cu omul de afaceri Carlos González. 
 
Starul portorican, care a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. În ianuarie 2018, el a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef, născut în 1985. Cei doi s-au cunoscut pe Instagram şi au o relaţie din 2016.
 
Într-un interviu pentru revista „Out“, Martin a explicat şi de ce îşi expune copiii pe copertele revistelor: „Vreau să normalizez acest lucru. Vreau ca oamenii să ne privească şi să vadă o familie, fără a se gândi că este ceva în neregulă. Asta este misiunea mea. Copiii mei m-au întrebat de ce au doi taţi şi le-am spus că suntem o familie modernă. Este un sentiment frumos de libertate.“

Ricky Martin, alături de soţul său şi gemenii din relaţia anterioară 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: