Elton John, dat în judecată de fosta soţie. Ce afirmaţii a făcut artistul: „Dacă am ajuns să mă culc cu bărbaţi pentru că nu am întâlnit femeia potrivită?“

Elton John, dat în judecată de fosta soţie. Ce afirmaţii a făcut artistul: „Dacă am ajuns să mă culc cu bărbaţi pentru că nu am întâlnit femeia potrivită?“

Elton John nu a fost fericit în căsnicie (Foto:arhivă)

Pentru cei care nu ştiau, Elton John a fost însurat între 1984 şi 1988 cu Renate Blauel, de profesie inginer de sunet. De ce s-a întors ea acum în viaţa starului, cu tunete şi fulgere?Pentru că Renate (67) nu este deloc încântată de faptul că Elton John povesteşte despre ea şi relaţia lor în mult prea sinceră autobiografie a lui, Me, publicată anul trecut în luna octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu atât mai mult cu cât Elton îşi aminteşte în cele mai mic amănunt ziua nunţii lor, de exemplu: s-a întâmplat de Valentine's Day în 1984, în Darling Point, Sydney, când Renate a purtat la gât o inimă cu 63 de diamante primită cadou de la Elton. Mirele o ceruse în căsătorie cu doar 4 zile în urmă, într-un gest descris de el în carte drept nebunie curată. Dar asta nu este tot. Renate s-a simţit complet umilită de întrebarea despre care Elton spune că îl bântuie acum, la 73 de ani: "Dacă am ajuns să mă culc cu bărbaţi pentru că nu am întâlnit femeia potrivită?". Dificilă întrebare şi, la drept vorbind, ar trebui să fie deranjat şi actualul soţ al artistului, David Furnish.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările